Arnhemsestraatweg 62 6991 JG Rheden

€ 50.000 /jr

Omschrijving

Schitterende locatie in Rheden/Velp te huur!

Wat een prachtige locatie! Momenteel bieden wij dit unieke object te huur aan in het natuurrijke Rheden/ Velp. De locatie is schitterend gelegen in Nationaal Park de Hoge Veluwe nabij rivier de IJssel.

De ruimte is momenteel onderdeel van het naastgelegen hotel. Aangezien het management intern besloten heeft de activiteiten van de bistro (die nu in deze ruimte zit) te verplaatsen, heeft men besloten afstand te doen van dit pareltje. Desalniettemin is hier sprake van een locatie met zeer veel potentie!

De ruimte bevindt zich in een gerenoveerde boerderij en beschikt over drie bouwlagen. Op de begane grond bevinden zich drie zaalruimtes (totaal 253 m2) en een indrukwekkende ruime keuken (61 m2). De eerste verdieping biedt plaats voor circa 15 zitplaatsen, daarnaast bevinden zich hier nog diverse dienstruimten. Het souterrain heeft de beschikking over een vergaderzaal welke capaciteit heeft van circa 60 personen (124 m2). De totale capaciteit betreft circa 130-150 zitplaatsen evenals het ruime terras aan de voorzijde van het object.

Een nieuwe ondernemer mag creatief zijn met de ruimte! Het staat u vrij een frisse leisure bestemming aan de ruimte te geven.

De bistro is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Hoge Veluwezoom, langs de N785 en hierdoor uitstekend bereikbaar. Daarnaast bevindt het station van Rheden zich op vijf minuten loopafstand en is Arnhem met een kwartier de bereiken.

Financiële informatie
Vraaghuurprijs: € 50.000,-- per jaar excl.BTW

Interesse?
voor meer informatie neemt u contact op met de makelaar van dit object

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 50.000 per jaar
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Toerisme & dagrecreatie
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Indeling

Woonruimte
Niet aanwezig, wel mogelijk (inpandig, 60 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Arnhemsestraatweg 62

€ 50.000 /jr