• Verkocht

Schaartven 1 5825 JH Overloon

Prijs n.o.t.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
31 juli 2015
Verkoopdatum
11 januari 2022
Looptijd
77 maanden

Omschrijving

Een bungalowpark / chaletpark Hof van Overloon te Overloon voor recreatief verblijf.
Het park omvat een perceel van ca. 2,6 hectare waarop een recreatieve verblijf- bestemming rust voor 40 recreatiewoningen met opp. van 85 m2.

Het bestaande terrein beschikt over een receptiegebouw; een 22-tal recreatiewoningen cq chalets, die reeds in verhuur zijn. Infrastructuur is aanwezig voor 40 woningen. Een luxe woonboerderij met inpandig kantoor en diverse bedrijfsgebouwen.

Zoals:

Het park Hof van Overloon met receptiegebouw, 24 recreatiewoningen cq chalets, luxe woonboerderij met inpandig kantoor; diverse bedrijfsgebouwen; infrastructuur voor 40 recreatie woningen, mooie aanplant, op een perceel van 26.000 m2!

Voor info: Wim Hofmans Overloon Tel. 06-16756674

Ligging:
Het recreatiepark is gelegen nabij het centrum van Overloon in een recreatiegebied nabij een bosrijke omgeving en natuurwater met in de omgeving activiteiten zoals, golfbaan, dierentuin, musea en natuurgebieden. Het chaletpark is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen en de op-/ en afritten van de A73 (Nijmegen-Venlo) op circa 1 km.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
31 juli 2015
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Toerisme & dagrecreatie
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Perceel
25.894 m²

Energie

Energielabel
B 1,16

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.