Badhuisstraat 187 4382 AM Vlissingen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever/eigenaar bieden wij u hierbij te koop aan:
Een werkelijk unieke beleggingsmogelijkheid. De Watertoren Vlissingen.
Eén van de meest markante gebouwen in Vlissingen, maar ook zeker: één van de best gerestaureerde monumenten van Vlissingen.

In een werkelijk unieke ambiance, waar historie en modern comfort samenkomen, is een adembenemend mooie recreatietopper gerealiseerd waar men met een gezelschap van 6 tot wel 16 personen riant kan verblijven en genieten in en om de toren.

Er is binnen de dikke muren van deze rookvrije watertoren onder meer een goed uitgerust woongedeelte, verdeeld over enkele verdiepingen, 3 badkamers, 5 toiletruimtes, een speelruimte in de kelder en het watervat. Dit is een echte beleving op zich..
U kunt zelfs in de torenkap komen waar u al zittend en relaxend aan 4 zijden een onmetelijk uitzicht heeft over zee en het eiland Walcheren. En dit is nog niet alles. Op zo’n 36 meter hoogte heeft de watertoren nog een unieke uitkijktoren.

De Watertoren van Vlissingen is daarnaast ook nog eens een bijzondere vergader-/trainingslocatie, exclusief voor een gezelschap van tot 12 personen. Vergaderen in de torenkamer van dit rijksmonument is een beleving op zich en een bron van inspiratie. Hier bepaalt men zelf het ritme en zwaait het gezelschap de scepter.

Op hoogte van 36 meter komt de “helicopterview” mede door de indrukwekkende vergezichten tot werkelijkheid. Kortom, letterlijk en figuurlijk; overleg op hoog niveau! Het betreft een exclusieve vergaderruimte met een vaste vergadertafel voor 12 personen, een flatscreen TV, een klein keukenblokje met koelkast en koffie/thee faciliteiten, Wi-Fi en een whiteboard.

Recreëren buiten gebeurt in de riante tuin rondom (ca. 800 m2 perceel) met groot terras met volop zon en privacy. In de tuin is een grote trampoline voor de kinderen aanwezig. Recreëren kan ook binnen de muren van de watertoren. In de kelder van het complex is een volledig ingerichte speelruimte.
Parkeren kan op eigen terrein. Er zijn 5 afgebakende parkeerplaatsen.

Financieel:
Vanaf zomer 2015 is de watertoren in exploitatie. De marketing vindt plaats via een zelf opgezet verhuurmanagement en via Bookingssites als Bookings.com, Micazu, Airbnb, jezoektietsleuks.nl e.a..
De huuropbrengsten laten een constante groei zien. De bezettingsgraad is hoog maar is feitelijk nog hoger. De bezettingsgraad wordt berekend over het aantal dagen in een jaar. In de week wordt de watertoren bijvoorbeeld ook voor een deel van een midweek verhuurd, bijvoorbeeld als deze is verhuurd voor een meerdaagse vergaderlocatie. Dan komt het voor dat er in de week één of twee dagen niet bezet zijn. De midweek en het weekeinde is dan wel verhuurd. Doordat er ook kort-verhuur plaats vindt, ontstaan er losse dagen die niet verhuurbaar zijn. Het verlies van huuropbrengsten van deze dagen wordt verdisconteerd in de huurprijs van de kort-verhuur. Hierdoor heeft kort-verhuur een relatief hogere huurprijs.
Bij verkoop van het pand en exploitatie is het bespreekbaar dat het verhuurmanagement de verhuur blijft verzorgen. Hierover zullen nadere afspraken worden gemaakt.

Wij hebben een uitgebreide verkoopprospectus voor u beschikbaar op aanvraag.

Bestemming:
Bestemmingsomschrijving
De voor 'Recreatie' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. recreatieve verblijfsrecreatie;
b. ter plaatse van het besluitsubvlak 'volkstuinen (vt)': uitsluitend voor volkstuinen;
c. bij de bestemming behorende erven, tuinen, groen-, verkeer- en (ondergrondse) parkeervoorzieningen;
d. aan de bestemming ondergeschikte nutsvoorzieningen.

Bouwregels
Gebouwen
Voor gebouwen gelden de volgende regels:
a. gebouwen worden binnen het bouwvlak gebouwd;
b. bijbehorende bouwwerken mogen buiten het bouwvlak worden gebouwd;
c. de bouwhoogte van gebouwen bedraagt ten hoogste de met de aanduiding 'maximale goot- en bouwhoogte (m)' aangegeven bouwhoogte;
d. buiten het bouwvlak mogen uitsluitend bijbehorende bouwwerken worden gebouwd met een maximale goothoogte van 3,5 meter en een maximale bouwhoogte van 5 meter en een oppervlakte van ten hoogste 30 m2;
e. het totale oppervlak van gebouwen en bijbehorende bouwwerken, bedraagt ten hoogste 75% van het bouwvlak.
f. op de gronden met het besluitsubvlak (vt) mag per volkstuin één kas worden gebouwd met een oppervlakte van ten hoogste 12 m2 en een bouwhoogte van maximaal 3 meter.

Bouwwerken, geen gebouwen zijnde
Voor bouwwerken, geen gebouwen zijnde, gelden de volgende regels:
a. de bouwhoogte van bouwwerken, geen gebouwen zijnde, met uitzondering van erf- en terreinafscheidingen bedraagt ten hoogste 5 meter;
b. de bouwhoogte van erf- en terreinafscheidingen bedraagt ten hoogste: 1. 1 meter, indien deze vóór de naar de weg gekeerde gevel(s) van de gebouwen worden of zijn gebouwd;
2. 2 meter, indien deze achter de naar de weg gekeerde gevel(s) van de gebouwen worden of zijn gebouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Toerisme & dagrecreatie
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894

Oppervlakten

Perceel
689 m²

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Badhuisstraat 187

Prijs op aanvraag