Prelaatweg 11 4361 SC Westkapelle

Prijs op aanvraag

Omschrijving

PRACHTIGE EN UNIEKE KANS!
Tussen Westkapelle en Aagtekerke ligt een goedlopend recreatiebedrijf met woonhuis! Met prachtig uitzicht over de landerijen tot aan de duinen tussen Domburg en Westkapelle. Perceeloppervlakte ca. 23.335 m2

Het bedrijf bestaat uit een minicamping met 15 staanplaatsen, 3 vakantiewoningen, een hoofdwoning en een prachtig doolhof. Voor de minicamping is er een modern, verwarmd sanitair gebouw en een pipowagen die dient als receptie. De kampeerplaatsen beschikken over eigen parkeerplaats, elektriciteit (10 ampere) wateraansluiting, wifi en kabel tv aansluiting.

Aan de voorzijde van het perceel ligt een prachtig doolhof. Dit doolhof weerspiegelt het eiland Walcheren op schaal. De stad Middelburg vormt het centrum en de andere dorpen liggen daar om heen. Bij ieder 'dorp' staat een afbeelding van de bij het dorp behorende (kerk)toren. Beelden van dit doolhof ziet u in de video. Op dit moment wordt het doolhof minimaal geëxploiteerd. Wanneer u dit ook voor niet campinggasten gaat exploiteren valt hier nog een interessante extra omzet te behalen.

Zowel de hoofdwoning als de accommodaties verkeren in een goede staat.

Vakantiewoningen
De Koeiestal:
Bezetting 6 personen (inclusief baby's)
Vakantiehuis de Koeiestal is een spiksplinternieuw vakantiehuis, in de winter van 2014-2015 gebouwd met de mooiste materialen, voorzien van alle moderne luxe en zelfs voor elke slaapkamer een eigen badkamer. Ideaal voor één gezin, een gezin met opa en oma of voor twee of drie echtparen!

Het Duvekot:
Bezetting 4 personen (inclusief baby's)
Vakantiehuis het Duvekot is een spiksplinternieuw vakantiehuis, gebouwd (in winter 2014-2015) met de mooiste materialen, voorzien van een moderne keuken en een comfortabele badkamer. Ideaal voor een gezin of echtpaar!

Het Kippekot:
Bezetting 4 personen (inclusief baby's)
Vakantiehuis het Kippekot is een spiksplinternieuw vakantieappartement, gebouwd (in 2016) met de mooiste materialen en voorzien van een moderne keuken en twee badkamers. Ideaal voor een gezin of echtpaar.

Omzetcijfers kunnen bij serieuze interesse overlegd worden.

De locatie op enkele kilometers afstand van de kust is prachtig. Het centrum en de stranden van Westkapelle liggen op 10 minuten fietsen. Ook de badplaatsen Domburg en Zoutelande liggen op korte afstand van de camping. Steden als Middelburg en Vlissingen zijn goed met de auto bereikbaar.

Kortom voor iemand die op een gespreid bedje wil komen is dit een ideale kans!

U kunt uw belangstelling kenbaar maken door een email te sturen naar ons kantoor met uw NAW gegevens en telefoonnummer. U ontvangt van ons dan verdere informatie.

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed, Thuis in Zeeland. Wellicht tot binnenkort!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Toerisme & dagrecreatie
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Perceel
23.335 m²

Indeling

Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 0 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Omgeving

Verspreide huizen Westkapelle, Westkapelle

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Prelaatweg 11

Prijs op aanvraag