Vredenseweg 184 7105 CC Winterswijk Huppel

€ 1.650.000 k.k.

Omschrijving

Bospark de Achterhoek is gelegen op ruim 2,8 hectare eigen grond in het groene en prachtige coulissen landschap van de Gelderse Achterhoek. Het object bevindt zich in het buitengebied van het dorp Winterswijk Huppel op nog geen 100 meter van de Duitse grens.

Bospark de Achterhoek is een locatie met de ontwikkelingsmogelijkheden voor een camping of bungalowpark. Tevens zijn er op de locatie diverse horeca voorzieningen. Zo beschikt het bedrijf over een Hoofdgebouw voorop het terrein waar de receptie in is gevestigd met een eetcafé met bovenwoning en bedrijfswoning. Achter het hoofdgebouw is een zalencentrum gelegen met een capaciteit van 300 personen.

Het campingterrein beschikt momenteel over 100 kampeerplekken waarvan nog 2 kavels zijn uitgepond en in eigendom van derden en 4 zijn er bezet met een eigen verhuureenheid. Volgens het bestemmingsplan kan het terrein worden ingericht met mobiele- of vaste kampeer middelen of recreatiewoningen.

Het aangebodene is gelegen in het buitengebied van Winterswijk. Dit is een stad met circa 30.000 inwoners. Het is de grootste plaats van de Oost Achterhoek en door de ligging heeft het een regionale functie. De stad biedt hierdoor een aantal aantrekkelijke faciliteiten zoals aantrekkelijk en gevarieerd winkelaanbod, gezellige horeca en diverse restaurants, streekmuseum, overdekt zwembad, schouwburg en moderne bioscoop.

Referentienummer: 210139

We begrijpen dat u, na het lezen van deze tekst, mogelijk nog diverse vragen heeft en graag wilt komen kijken. U kunt altijd vrijblijvend contact op nemen met een van onze makelaars voor meer informatie én het maken van een afspraak. Voordat wij een afspraak maken voor een bezichtiging op locatie verstrekken wij eerst het volledige verkoopmemorandum.

Neem voor meer informatie contact met ons op doormiddel van het telefoonnummer en kies voor keuze 2 in het keuze menu.

Voor de volledigheid vermelden wij dat voor de aankoop van een recreatiebedrijf minimaal 40% eigen vermogen benodigd is in verband met het verkrijgen van een financiering.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.650.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Toerisme & dagrecreatie
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten

Perceel
28.129 m²

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Van de Loosdrecht RBM

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0341-252363

Omgeving

Verspreide huizen Ratum, Henxel, Huppel, Winterswijk Huppel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vredenseweg 184

€ 1.650.000 k.k.