Oude Leijstraat 4817 ZR Breda

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

- Naast de opritten van de snelweg A27
- Hoge milieucategorieën mogelijk
- Perceelsgrootte in overleg

Algemeen
Aan de oostkant van Breda ligt het industrieterrein Hoogeind. Op dit industrieterrein zijn o.m. Alphabet Carlease, van Gestel Autoschade, de Vliert Sierbestratingen en Alfa Laval gevestigd. De eigenaren van een perceel hebben de mogelijkheid delen te verhuren. In totaal gaat het om ca. 12 hectare. Verkoop van het geheel of delen is niet bespreekbaar. Wel is middels langlopende huurovereenkomsten met een recht van opstal, de mogelijkheid om gebouwen op het terrein op te richten. Het terrein wordt opgeleverd "as is", voorzien van een inrit aan de Oude Leystraat. Het terrein is per direct beschikbaar.

Locatie
Het te ontwikkelen perceel ligt aan de Oude Leijstraat, een zijstraat van de Baarschot, de zijstraat van de Tilburgseweg. De Tilburgseweg is zowel vanaf de snelweg A-27 als vanuit Breda-centrum eenvoudig bereikbaar. Voor een exacte locatie-aanduiding verwijzen wij naar de tekeningen in de bijlage.

Bereikbaarheid
Per personenauto en vrachtauto.
Het object is uitstekend bereikbaar.

Per openbaar vervoer.
Redelijk, aan de Tilburgseweg zijn bushaltes voor het streekvervoer.

Vloeroppervlakte
In totaal is er ca. 12 hectare beschikbaar. Afhankelijk van de wens van de klant is een metrage beschikbaar. Gestreefd wordt naar metrages vanaf 5.000 m².

Opleveringsniveau
Het te huren perceel wordt opgeleverd "as is" en met minimaal één inrit.

Parkeren
Parkeren dient op eigen terrein opgelost te worden. Aan de Oude Leijstraat zijn een beperkt aantal parkeervakken langs het trottoir.

Bestemming
Van toepassing is het bestemmingsplan "Hoogeind". De bestemming is "Bedrijventerrein" waarbij bedrijven zijn toegestaan tot en met categorie 5. Het bebouwingspercentage is maximaal 70% en de maximale bouwhoogte is 10 meter.

Verdere informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Breda of via de website
Afhankelijk van het te huren oppervlak en de lengte van de huurovereenkomst.

BTW
De huur zal worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing. Verhuurd wordt uitsluitend de grond. Indien de huurder voorzieningen wil aanleggen dient hij deze zelf uit te (laten) voeren en zelf voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn
In overleg. De voorkeur is langjarige overeenkomsten

Opzegtermijn
Afhankelijk van de huurtermijn.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden:
Koop is uitgesloten. Indien verhuurder/eigenaar investeringen moet doen, zullen deze worden doorberekend in de huur. Hierbij valt te denken aan riolering, verharding etc. Op het industrieterrein is een zgn. BIZ van kracht. Nadere informatie kunt u daarover inwinnen bij ons kantoor.

Voor de volledige tekst download onze brochure.

Onze bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Verhard buitenterrein

Oppervlakten

Oppervlakte
120.000 m²
Perceel
120.000 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oude Leijstraat

Huurprijs op aanvraag