Tussendiepen 29 a 9206 AA Drachten

€ 189.000 k.k.

Omschrijving

Bedrijfsterrein met circa 55 m² eigen water grenzend aan de Drachtstervaart. Het gehele terrein is verhard met betonplaten en is deels omheind. De achterzijde van het perceel grenst aan de Drachtster Vaart en beschikt naast het eigen water over een aanlegkade van circa 18 meter. Er zijn concrete plannen om de bestemming van de percelen grenzend aan de Drachtstervaart uit te breiden naar wonen-werken. Via een ondernemerscollectief en de BéVé Tussendiepen vinden reeds geruime tijd gesprekken plaats met de gemeente Smallingerland.

Kadastraal
Gemeente Drachten, sectie A, nummer 10605, groot 1.261 m².

Koopsom
€ 189.000,= kosten koper.

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig.

Bestemming
De huidige bestemming betreft enkelbestemming Bedrijventerrein. Ter plaatse zijn bedrijfsactiviteiten in de milieucategorieën 1 tot en met 3.1 toegestaan, evenals bedrijven met watersportgebonden bedrijfsactiviteiten.

Bodem
De conclusie van een in 2021 uitgevoerd bodemonderzoek is dat aanvullend onderzoek niet noodzakelijk is. Het onderzoeksrapport is op aanvraag beschikbaar.

Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verhuur vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 189.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Verhard buitenterrein

Oppervlakten

Oppervlakte
1.261 m²
Perceel
1.261 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tussendiepen 29 a

€ 189.000 k.k.