Installatieweg 8 -12 8251 KM Dronten

€ 1.300.000 k.k.

Omschrijving

Deze koopsom betreft een vaste prijs!

Op het bedrijventerrein nabij het treinstation en het winkelcentrum van Dronten dit riante woon-/werkperceel gelegen. Het perceel grenst aan de achterzijde tegen een bosstrook en de "Lage Vaart" begrenst het einde van de straat. Het perceel is momenteel in gebruik door "K.A.Z. Caravans en Shop" en daarvoor ook voorzien van een zeer riant woonhuis met aangebouwde showroom, een riante vrijstaande winkelruimte met entresol en een vrijstaande werkplaats. Het riante perceel is geheel bestraat middels betonklinkers, omheind en biedt veel ruimte voor uitbreiding en/of parkeergelegenheid. Het treinstation alsmede het winkelcentrum is op loopafstand gelegen. De Installatieweg is een zijstraat van de toegangsweg naar het centrum van Dronten, waarmee uitvalswegen direct naast de deur gelegen zijn.

Het (dubbele) woonhuis:
Entree, berging met stookruimte een hal met trapopgang naar de verdieping. De begane grond met riante woonkamer voorzien van een grote eethoek en aangrenzend een luxe hoekopgestelde keuken. Werkkamer en deur naar de omheinde patio op het zuiden. Tevens zijn er op de begane grond nog een stookruimte, 2e woonkamer, berging en bijkeuken aanwezig.
De verdieping beschikt over 8 slaapkamers, twee badkamers met douche en wastafel, 2 keukens en 2 overlopen. Aan de achterzijde is een grote loggia gelegen waar 4 slaapkamers en de keukens op aansluiten. Vanuit het woongedeelte is binnendoor de aangebouwde showroom bereikbaar.

Het (dubbele) woonhuis is op een eenvoudige manier om te bouwen tot 3 woningen. Hierbij ontstaat er op de begane grond 1 woonhuis en op de verdieping nog eens 2 appartementen.

Showroom (2003):
Staalconstructie met kunststof kozijnen, dubbel glas en plat dak met bitumineuze dakbedekking. Volledig geïsoleerd en verwarmd. Afmeting ca. 162m2

Winkelruimte (2006):
Staalconstructie met kunststof kozijnen en dubbel glas, damwand gevelbeplating, zadeldak met stalen dak, betonvloer, overheaddeur, toiletgroep, meterkast en entresol. Volledig geïsoleerd en verwarmd. De ruimte is ca. 525m2 groot en de entresol heeft een maatvoering van ca. 169m2.

Werkplaats (2000):
Staalconstructie met betonvloer, damwand gevelbeplating, zadeldak met stalen dak, loopdeur, bergzolder en 2 overheaddeuren. Volledig geïsoleerd en verwarmd. Afmeting ca. 165m2.

Buitenterrein:
Volledig omheind en bestraat middels betonklinkers.

Extra terrein:
Aan de achterzijde is een extra omheind perceel gelegen van circa 1.500m2 welke voorzien kan worden van een extra loods of opslagmogelijkheden. Tevens biedt dit perceel een unieke kans om een paardenwei, buitenbak of dierenweitje te realiseren!

LET OP! Bedrijfsovername van het bedrijf "K.A.Z. Caravans en Shop" in combinatie met aankoop van het perceel met opstallen en aanhorigheden is bespreekbaar.

* bouwjaar woning ca. 1960
* perceelgrootte 4.241m2
* woning gerenoveerd in 2013
* v.v. recent vernieuwde c.v.-ketels (o.a. Nefit HR 2013)
* woonhuis v.v. nieuwe kozijnen met dubbel glas
* dak woonhuis vervangen en geïsoleerd in 2013
* muren en vloeren woonhuis geïsoleerd
* gevels woonhuis laten stralen en nieuw laten voegen
* woonhuis beschikt over veel kamers
* diverse gebruiksmogelijkheden
* energielabel Installatieweg 8: A
* energielabel Installatieweg 12: B
* aanvaarding in overleg
* Makelaardij Van der Linden

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.300.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.200.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Verhard buitenterrein en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
4.241 m²
Perceel
4.241 m²

Indeling

Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 404 m²)

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Installatieweg 8 -12

€ 1.300.000 k.k.