Ellerweg 8 ged 6037 RS Kelpen-Oler

€ 8 /m²/jaar

Omschrijving

TE HUUR TE KELPEN-OLER AAN DE ELLERWEG 8 GED EEN VERHARD BUITENTERREIN VAN CA. 7.507 M2 VOLLEDIG OMRASTERD EN VOORZIEN VAN TOEGANGSPOORT.

Algemeen:
Het betreft een recent (Q4 2017) verhard buitenterrein aan de Ellerweg 8 op bedrijventerrein Kelpen-Oler. Het terrein leent zich uitstekend voor buitenopslag en buitenstalling van bijvoorbeeld materiaal en/of voertuigen. Hierdoor is het terrein zeer geschikt voor loonbedrijven, hoveniers, bouwbedrijven, weg- en wegenbouw, groothandelsbedrijven, transport- en vervoersbedrijven, autobedrijven en slopers.

Het terrein is toegankelijk via een inrit met toegangspoort en uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en transport vanuit de N280 (Weert-Roermond). De op en-/afritten van de rijksweg A2 (Maastricht/Heerlen-Weert-Eindhoven) liggen op ca. 1 km rijafstand.

Vloeroppervlakte:
Het terrein heeft een vloeroppervlak van ca. 7.507,50 m2 met de afmeting 52,50m1 x 143 m1 en een toegangsweg van ca. 4 meter breed.

Voorzieningen:
- Terrein volledig verhard met betonklinkers;
- Terrein afwatering;
- Terrein verlichting;
- Camerabewaking;
- Toegangspoort.

Bijzonderheden:
In overleg met verhuurder is er de mogelijkheid om een bedrijfsruimte te realiseren waarbij de voorwaarden en condities nader afgestemd dienen te worden.

Bestemmingsplan:
Het perceel valt gedeeltelijk onder het vigerende bestemmingsplan ‘bedrijventerreinen Kelpen-Oler’ en onder het bestemmingsplan “Buitengebied” met gedeeltelijk de enkelbestemming “bedrijventerrein” Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via

Huurprijs:
De vraaghuurprijs ligt op € 8,50 per m2 per jaar, De gestelde huurprijs ten alle tijden te vermeerderen met BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
in overleg

Verlengingstermijn:
In overleg

Betalingen:
Huur en btw per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren te vermeerderen met de omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 8 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Verhard buitenterrein

Oppervlakten

Oppervlakte
1.535 m²
Perceel
1.535 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Verspreide huizen Kelpen-Oler, Kelpen-Oler

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ellerweg 8 ged

€ 8 /m²/jaar