K Linschoten Oostzijde 3 3461 CG Linschoten

€ 20 /m²/jaar

Omschrijving

TE HUUR
Verhard buitenterrein
Korte Linschoten Oostzijde 3/ Laan van Overvliet te Linschoten
3461 CG Linschoten

Op het bedrijventerrein van Linschoten gelegen verhard buitenterrein met opstallen.

Het bedrijventerrein ligt direct aan de uitvalswegen van de gemeente Linschoten en het centrum van het dorp ligt op circa 300 meter afstand. De bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed, dankzij de directe nabijheid van de op- en afritten van de A12 (Arnhem-Utrecht-Den Haag). Dankzij de bushalte op loopafstand van het object, is de bereikbaarheid met openbaar vervoer ook goed. Nieuwegein (circa 20 minuten), Woerden (circa 10 minuten), IJsselstein (circa 20 minuten) en Utrecht (circa 25 minuten) zijn een paar van de vele plaatsen die goed bereikbaar zijn vanuit de locatie.

Linschoten is onderdeel van de gemeente Montfoort en heeft slechts zo’n 3.700 inwoners. Aan de Van Rietlaan en Laan van Overvliet, vrijwel direct bij de afslag van de A12, bevindt zich een klein bedrijventerrein van totaal circa 6,5 hectare bruto. Er zijn lokaal en regionaal werkende bedrijven zoals metaalwerk Arie Belo, Bomenwacht Nederland, Meubel en woonaccessoire groothandel Gert Snel BV, een gezondheidscentrum en de Brandweerkazerne gevestigd. In 2020 wordt er glasvezel internet aangelegd in Linschoten.

Onderstaande vloeroppervlakte is beschikbaar:

• circa 4.200 m² omheind buitenterrein
• circa 100 m² bvo vrijstaand kantoor

Deelverhuur vanaf 2.000 m² buitenterrein is bespreekbaar.

Omschrijving

De percelen zijn gezamenlijk circa 13.500 m² groot. Het buitenterrein is grotendeels verhard d.m.v. stelconplaten en deels met asfaltbeton. De omheining is voorzien van 2 dubbele klapporten aan de Laan van Overvliet. Via de kantoorruimte aan de Korte Linschoten Oostzijde is eveneens een doorgang naar het terrein. De twee bedrijfsloodsen zijn geheel casco en niet voorzien van werkende nutsvoorzieningen. De kantoorruimte verkeert in nette, doch eenvoudige staat.

Algemene informatie object

Parkeren
(Vanzelfsprekend) Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan “Kern Linschoten” heeft de locatie de bestemming “Bedrijf”. Ter plaatse mogen hoofdzakelijk bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 (of categorie 2 ter hoogte van de woningen aan de zuidwestzijde) gevestigd worden. Als uitzondering zijn enkele categorie 3.2 bedrijven toegestaan.

Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 20 per m² per jaar, vrij van BTW.
Huurrpijs opstallen op aanvraag.

Servicekosten
Niet van toepassing

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
In overleg.

Betalingen
Huur per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015.

Aanvaarding
Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 20 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Verhard buitenterrein

Oppervlakten

Oppervlakte
5.900 m²
Perceel
5.900 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

K Linschoten Oostzijde 3

€ 20 /m²/jaar