D.P.A. Weeversstraat 2 8316 GG Marknesse

€ 9 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen
Te huur: terrein van ca. 15.000 m² in de gemeente Noordoostpolder aan de rand van het dorp Marknesse. Het terrein is geheel omheind, grotendeels verhard met asfalt en deel met gravel, waaronder een verstevigd zandbed is gesitueerd. Het terrein is voorzien van toegangspoort, welke gezamenlijk wordt gebruikt met het bedrijf Hulleman Trucks.
Eventueel is een eigen inrit te creëren en is er in overleg de mogelijkheid om extra faciliteiten te creëren ten behoeve van kantoor en kantine. Te huur vanaf 10.000 m².

Locatie
Het bedrijventerrein heeft een strategische ligging op korte afstand van Steenwijk, Meppel en Emmeloord. Gelegen op het bedrijventerrein (nieuwste deel) van Marknesse op zeer korte afstand van doorgaande weg (Marknesserweg) richting Emmeloord/Vollenhove en Steenwijk. De op- en afrit van de Rijksweg A6 en de N50 is op circa tien autominuten rijden gelegen.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Noordoostpolder
Sectie : BZ
Nummer : 1742

Oppervlakte
Terrein: ca. 15.000 m²

Te huur vanaf ca. 10.000 m²

Opleveringsniveau
Het terrein is geheel omheind, grotendeels verhard met asfalt en deel met gravel, waaronder een verstevigd zandbed is gesitueerd. Het terrein is voorzien van toegangspoort, welke gezamenlijk wordt gebruikt met het bedrijf Hulleman Trucks. Eventueel is een eigen inrit te creëren en is er in overleg de mogelijkheid om extra faciliteiten te creëren ten behoeve van kantoor en kantine. Te huur vanaf 10.000 m2. ’s Nachts rijdt een aantal keren per nacht een veiligheidsdienst rond ter controle.

Bestemming
De locatie valt onder het bestemmingsplan Marknesse, uitbreiding Bedrijventerreinen. De bestemming luidt “bedrijventerrein -3” bestemd voor bedrijven als bedoeld in artikel 1.10 met bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1 zoals opgenomen in de staat van bedrijfsactiviteiten. Deze lijst is te vinden via de site of opvraagbaar op ons kantoor.
Aanvaarding
Per direct beschikbaar.

Huurprijs
€ 9,-- per m² op jaarbasis te vermeerderen met BTW

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 9 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Verhard buitenterrein

Oppervlakten

Oppervlakte
15.000 m²
Perceel
15.000 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Marknesse-bedrijventerrein, Marknesse

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

D.P.A. Weeversstraat 2

€ 9 /m²/jaar