Pater van den Elsenlaan 5462 GG Veghel

€ 741.825 k.k.

Omschrijving

Het perceel c.q. de bedrijfskavel met terreinverharding en omheining is gelegen op goed bereikbare locatie op bedrijventerrein De Amert te Veghel, nabij de provinciale weg N279 (Helmond-'s-Hertogenbosch) en de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen).

Plaatselijk bekend als Pater van den Elsenlaan ong. te Veghel. Kadastraal bekend als Gemeente Veghel, Sectie H, Nummers 990 en 2076. Totale perceeloppervlakte: Ca. 4.239 m². Afmetingen: breedte ca. 46 m¹ – diepte ca. 91 m¹.

De bedrijfskavel is o.b.v. het vigerende bestemmingsplan (Bedrijventerrein Veghel-West) bestemd t.b.v. bedrijfsmatige activiteiten ("Bedrijventerrein") en middels functie-aanduiding in de categorie 2 tot en met 3.2.

Omgeving / Bereikbaarheid
Bedrijventerrein De Amert is gelegen ten zuiden van de stadkern Veghel, aan de provinciale weg N279 (Helmond -'s-Hertogenbosch) en de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van o.a. het distributiecentrum van Jumbo Supermarkten. Daarnaast is op loopafstand gelegen de Noordkade, zijnde een industriële evenementenlocatie met als thema kunst en cultuur. Hier worden tevens detailhandelsactiviteiten geëxploiteerd waaronder een Foodmarket.

Vraagprijs
€ 175,- per m² kosten koper.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 741.825 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Verhard buitenterrein
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Oppervlakte
4.239 m²
Perceel
4.239 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pater van den Elsenlaan

€ 741.825 k.k.