• Verhuurd

Buitenkade 15 a 4255 GW Nieuwendijk

Huurprijs op aanvraag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 november 2019
Verhuurdatum
24 september 2020
Looptijd
10½ maand

Omschrijving

Buitenkade 15a Nieuwendijk | Riant bedrijventerrein met zichtlocatie vanaf de Rijksweg A-27

ALGEMEEN
Op zichtlocatie gelegen bedrijfsterrein met opstallen langs de Rijksweg A-27. Het betreft een perceel van 7.990 m2, waarvan circa 3.696 m2 verhard is en circa 3.573 m2 nog te verharden is. Daarnaast heeft u de beschikking over de aanwezige opstallen, bestaande uit bedrijfsruimte en kantoorruimte met een totale vloeroppervlakte van circa 517 m2. Het perceel is voor ongeveer 2.973 m2 bestemd als "bedrijf". De voor "bedrijf" aangewezen gronden zijn bestemd bedrijven in de milieucategorie 1 & 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten behorend bij het bestemmingsplan.

U kunt nu huren voor een scherpe huurprijs van € 7,50/m2/jaar, welke berekend wordt over het onbebouwde perceel ter grootte van 7.269 m2.

De aanwezige opstallen bestaan onder ander uit een showroom, werkplaats en kantoorruimte met een totale oppervlakte van 517 m2. De showroom van 354 m2 is te bereiken door middel van twee sectionaaldeuren. De kantoorruimte/ontvangstruimte is voorzien van airconditioning wat zorgt voor een comfortabele werkomgeving. Het geheel is snel en binnen enkele (auto)minuten te bereiken vanaf de Rijksweg A-27.

STERKE PUNTEN
- Zichtlocatie vanaf de Rijksweg A-27
- Riant terrein
- Grote toegangspoort
- Goede verhouding bedrijfs-/kantoorruimte
- Toilet en pantry

OPPERVLAKTEN
- Ca. 354 m2 showroomruimte
- Ca. 55 m2 kantoor-/dienstruimte
- Ca. 108 m2 Entree/centrale ontvangstruimte

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het object beschikt over een mooliet afgewerkte betonvloer welke in het zand is gestort. De gemetselde gevels zijn voorzien van ruime glaspuien wat zorgt voor veel daglichtinval. Het geheel is voorzien van een staalconstructie en zadeldak. Het dak is voorzien van golfbeplating.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Volledig elektrische installatie met krachtstroom
- Brandblusmiddelen
- Terreinverharding met betonklinkers
- Buitenverlichting
- Overheaddeuren

Showroom/bedrijfsruimte:
- Airconditoning t.b.v. kantoor
- Uitgebreid alarmsysteem
- Data bekabeling
- Krachtstroomvoorzieningen
- Systeemplafond
- TL-armaturen deels LED
- Heater t.b.v. bedrijfsruimte

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is omheind en voorzien van een poort en verlichting. Het terrein is grotendeels verhard middels klinkerbestrating, daarnaast beschikt het object over een deel onverhard terrein.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming waarbij bedrijven zijn toegestaan tot en met categorie 3.2. Te gebruiken als bedrijfsruimte met kantoor.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Gesitueerd naast de oprit van de rijksweg A-27 (Utrecht – Breda). De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15 (Rotterdam – Nijmegen). Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59 (Den Bosch – Zonzeel).

KADASTER
Werkendam – T – 331, 2097 – Totaal groot 7.990 m2

HUURPRIJS
€ 7,50 per m2 per jaar, exclusief btw

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dien door huurder rechtstreeks voldaan te worden aan desbetreffende nutsbedrijven.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.
HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
4 november 2019
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Verhard buitenterrein
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
7.990 m²
Perceel
7.990 m²

Energie

Voorlopig energielabel
C
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.