Leemansstraat 33 4251 LD Werkendam

€ 18 /m²/jaar

Omschrijving

Leemansstraat 33 | Riant buitenterrein op goed bereikbare locatie in Werkendam

ALGEMEEN
Op de rand van het industrieterrein de “Bruine Kilhaven” bieden wij een ruime, verharde en omheind buitenterrein aan. De kavel beschikt over een maatvoering van ca. 22,8 m1 x 50,0 m1. De totale oppervlakte van het perceel betreft 1.140 m2. De kavel is ideaal te gebruiken als opslagterrein of als op- en overslaglocatie.

STERKE PUNTEN
- Verhard middels puin
- Volledig omheind
- Courante maatvoering
- Korte afstand vanaf de Rijksweg A-27

OPPERVLAKTEN
- Ca. 1.140 m2 verhard buitenterrein
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Niet van toepassing

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming, eventuele vergunningen dienen door huurder zelf bij de gemeente Altena aangevraagd te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het terrein is gesitueerd op bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten.

KADASTER
Werkendam – P – 1673 – 1.140 m2

HUURPRIJS
€ 18,- per m2 per jaar (exclusief btw)

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dien door huurder middels een voorschot voldaan te worden aan verhuurder.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 18 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Verhard buitenterrein

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bedrijventerrein Werkendam, Werkendam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leemansstraat 33

€ 18 /m²/jaar