Dijk 21 1811 MB Alkmaar

€ 32.500 /jr

Omschrijving

Op zeer goede locatie in Alkmaar gelegen horeca, detailhandelruimte met terras voor de deur. op A2 locatie aan de rand van het centrum van de Alkmaarse binnenstad.

Het betreft een grote ruimte met terras. Ideaal geschikt voor een broodjeszaak, lunchroom, restaurant of andere activiteiten.

Op de eerste en tweede verdieping van het pand is woonruimte gevestigd. In verband met eventuele geluids- en of geuroverlast worden er beperkingen gesteld aan de openingstijden van de te vestigen horeca/detailhandel op de begane grond. Hierover kunt u informatie opvragen bij de makelaar.

De huurperiode is 5 jaar

De waarborgsom bedraagt 2 x de maandhuur

De verhuurder behoudt het recht van gunning.

Parkeren en ligging:
Voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de naastgelegen parkeergarage ‘Karperton’.

Tevens goede aansluiting met het openbaar vervoer. Bushaltes met goede aansluitingen naar en van het centraal station. Deze haltes bevinden zich in de directe nabijheid. Alkmaar heeft een groot centraal station, welke op 20 minuten loopafstand is.

De ligging aan de Dijk is zeer centraal. Zodra je de Voordam oversteekt (eind vd Dijk) sta je op het Waagplein. Hét centrale plein van de Alkmaarse binnenstad. Hier treft u een diversiteit aan horecagelegenheden. Vanaf het centrale Waagplein toegang tot alle gezellige winkelstraten die de Alkmaarse binnenstad rijk is.

Bestemming:
Bij de gemeente Alkmaar valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Binnenstad Zuid en Oost”, d.d. 07-03-2012. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “Gemengd (art. 6) “.
Nadere uitleg treft u middels de volgende link: twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar voor: detailhandel, maatschappelijke doeleinden, galerie, culturele voorzieningen, kleinschalige sportvoorzieningen, kleinschalig hotel en consumentverzorgende dienstverlening in de eerste bouwlaag; Horeca categorie 3 ( restaurant, lunchroom).

Huurder is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de juiste vergunningen voor het gewenste gebruik.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 32.500 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²
Verkoopvloeroppervlakte
150 m²
Breedte gevel
7,7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dijk 21

€ 32.500 /jr