Laat 121 1811 ED Alkmaar

€ 1.600 /mnd

Omschrijving

Opgelet! Een mega kans in de binnenstad van Alkmaar! Wij bieden u het gehele pand aan Laat 121 van maar liefst 244 m2 te huur aan voor een bodemprijs van maar €1.600,- per maand. De goedkoopste in de markt! Het gaat niet alleen om zomaar een winkelruimte, maar bij de huur van dit pand krijgt u de volgende voordelen:

- Totaal ca. 244 m2 ruimte in het gehele pand;
- een ruime showroom waar u alleen nog uw stellingen hoeft neer te zetten;
- een eigen parkeerplaats op het terrein achter de winkel;
- een garage die via de achterzijde van de winkel begaanbaar is en waardoor u uw voorraad droog binnen kunt brengen;
- een kantoorruimte, nette pantry en heel veel opslagruimte;
- mogelijkheid tot (betaald) parkeren voor de deur.

Het pand is gelegen op een gunstige locatie aan de Laat in de binnenstad van Alkmaar met in de omgeving verschillende winkels en kantoorgebruikers, o.a.: C&A, Sissy Boy en nog veel landelijk bekende bedrijven. De winkelruimte beschikt over een verkoop vloeroppervlak van ca. 216 m2 en een frontbreedte van bijna 6 meter. Daarbij beschikt de winkelruimte over voldoende opslag mogelijkheden, een pantry en een eigen parkeerplaats. De totale vloeroppervlakte is maar lieft ca. 244 m2! Op loopafstand van de winkel bevind zich de altijd gezellige Mient en het beroemde Waagplein, alsmede de Langestraat (hoofd winkelstraat in Alkmaar).

De verhuurder biedt u de unieke kans om de winkelruimte voor een jaar te huren voor een gereduceerde huurprijs van maar €1.600,- per maand waarbij btw niet van toepassing is. Naast de parkeerplaats die al bij het gehuurde hoort, is er de mogelijkheid om nog twee parkeerplaatsen op het terrein achter het gehuurde bij te huren. De prijs voor deze parkeerplaatsen is €125,- per maand per parkeerplaats waarbij btw niet van toepassing is.

Dit gedeelte van de Laat kenmerkt zicht steeds meer als een van de voornaamste entreegebieden van Alkmaar mede door de komst van de Schelphoek garage en de nieuwbouw aldaar. De winkelruimte is gelegen in het deel van de Laat dat nog per auto bereikbaar is. Bezoekers kunnen de winkel daardoor eenvoudig bereiken. Parkeren kan direct voor de deur maar tevens in de nabijgelegen "Schelphoek" garage (500 plaatsen).

De vereniging voor winkeliers en vastgoedeigenaren van de binnenstad is samen met de gemeente bezig om de binnenstad een nog grotere, groene, boost te geven waardoor Alkmaar binnenkort een nog aantrekkelijkere winkelstad wordt. Daarbij is het voormalige V&D pand, dat op steenworp afstand van de winkel ligt, verkocht. Dit pand wordt gerenoveerd en vervolgens gevuld met op de verdiepingen woningen en op de begane grond winkels met toonaangevende namen.

Al jaren staat Alkmaar in de top 10 van Nederlandse favoriete winkelsteden. In 2017 is de stad door ZOOVER dan ook uitgeroepen tot leukste winkelstad van Nederland. Wij snappen wel waarom: we hebben genoeg adresjes waar je gerust even voor omloopt. Aan de Laat vind je deze adresjes. Hier zitten van die gespecialiseerde winkels waar je absoluut geweest moet zijn.

***********************************************************************************************
Uitgangspunten verhuurder met betrekking tot een vrijblijvende huuraanbieding:
***********************************************************************************************

1.Gehuurde
Laat 121 te Alkmaar

2. Huurprijs
€1.600,- per maand waarbij BTW niet van toepassing is.

3. Huuringangsdatum
per 1 februari 2022

4. Huurperiode
Het betreft een huurperiode van 1 jaar. Afwijkende termijnen in overleg.

5. Huurbetaling
Per maand vooruit

6. Huurprijsaanpassing
Ieder jaar op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI) Alle Huishoudens, zoals gepubliceerd door het CBS (2006=100).

7. Contractvoorwaarden
Standaard ROZ model vastgesteld in 2012 inclusief aanvullende bepalingen van verhuurder.

8. Waarborgsom
Ter grootte van 2 maanden huur

9. BTW
BTW is niet van toepassing.

10. Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder wordt zelf contribuant van de Nutsleveranciers.

11. Bestemming gehuurde
Bij de gemeente Alkmaar valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Binnenstad Centrum - Gemengd”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, culturele voorzieningen en kleinschalige sportvoorzieningen, met ondergeschikte horeca”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

12. Wijze van oplevering
in overleg met verhuurder.

13. Inhoudsbeschrijving
Circa 244 m² BVO winkelruimte met opslag, pantry en kantoor gelegen op de begane grond en de eerste verdieping. De winkel is voorzien van een mooie pui en heeft een frontbreedte van bijna 6 meter.

14. Parkeren
In de directe omgeving zijn goede (betaald) parkeermogelijkheden. Direct voor de deur en in de nabijgelegen "Schelphoek" garage (500 plaatsen).

Naast de parkeerplaats die al bij het gehuurde hoort, is er de mogelijkheid om nog twee parkeerplaatsen op het terrein achter het gehuurde bij te huren. De prijs voor deze parkeerplaatsen is €125,- per maand per parkeerplaats waarbij btw niet van toepassing is.

15. Bereikbaarheid
Goede bereikbaarheid, aanlooproute naar hoofdwinkelstraat Langestraat en gelegen nabij Het Waagplein.

16. Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

17. Aanvullende bepalingen

Aanpassingen:
Veranderingen in het gehuurde in overleg met verhuurder.

Onderverhuur:
Onderverhuur is niet toegestaan.

Disclaimer:
Alle door Leygraaf en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet ervan worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.
De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan op deze website. Een kandidaat-huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Daarom adviseren wij om u door een eigen NVM-makelaar bij te laten staan.

Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Alle onderhandelingen die worden gevoerd zijn onder voorbehoud goedkeuring en toestemming eigenaar. Door LEYGRAAF Makelaars, wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

LEYGRAAF Makelaars
Kennemerstraatweg 67
1814 GC Alkmaar

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.600 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-2-2022
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten

Oppervlakte
244 m²
Verkoopvloeroppervlakte
216 m²
Breedte gevel
5,7 m
Perceel
237 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Laat 121

€ 1.600 /mnd