Grotestraat 112 7607 CW Almelo

€ 12.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Voor de verhuur bieden wij aan een representatieve commerciële-/winkelruimte gesitueerd op de 1e verdieping met een ruime entree op de begane grond. De winkel is gelegen in het centrum van Almelo aan de Grotestraat 112.

Het centrum van Almelo heeft een enorme impuls gekregen met o.a. projecten zoals de herinrichting van de binnenstad met een nieuwe havenkom, compacter winkelgebied en veel aandacht voor water en groen. De onderhavige unit sluit naast de Grotestraat ook aan op de Koornmarkt. Direct nabij zijn gevestigd Hema, Kruidvat, Van Haren en Vero Moda.

Bestemmingsplan:
“Centrum Oost” met als enkelbestemming volgens artikel 5 van de bestemmingsplanvoorschriften “Centrum – 1” (zie bijlage).

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 180 m² en is geheel gelegen op de 1e verdieping.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
- entree (begane grond)
- toilet
- pantry
- airco
- centrale verwarming
- houten vloeren

Huurprijs:
€ 12.000,-- per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn:
In overleg.

Verlengingstermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het onderhavige object ligt in het voetgangersgebied van het centrum van Almelo. Zowel het treinstation als het busstation liggen in de nabije omgeving van de winkelruimte.

Locatieaanduiding / Omgevingsfactoren:
De winkelruimte is gelegen in het kernwinkelapparaat van Almelo. Aan de Grotestraat in Almelo bevinden voornamelijk winkelruimtes met bovenwoningen. Reeds gevestigd in de nabije omgeving zijn onder andere T-Mobile Shop Almelo, Holland & Barret, Vero Moda en Kruidvat.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 12.000 per jaar
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²
Verkoopvloeroppervlakte
180 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Grotestraat 112

€ 12.000 /jr