Markerkant 11 13 1316 AE Almere

€ 3.325 /mnd

Omschrijving

Op de Markerkant in Almere Stad gelegen ZELFSTANDIGE WINKELRUIMTE van circa 245 m² met een magazijn/werkplaats van 325 m², een van 47 m² en een buitenterrein van 650 m² met vrij parkeren voor de deur.

De Markerkant is een bedrijventerrein centraal gelegen nabij het stadshart van Almere. Dit bedrijventerrein staat voornamelijk bekend om zijn grootschalige detailhandel met bedrijven als Gamma, Praxis, Sani4All, Jumper, Amslod, Fitwinkel etc.

INDELING
Op de begane grond is een vloeroppervlakte van 245 m² aan winkelruimte gerealiseerd. Er is een nieuwe winkelpui met openslaande deuren ingezet en aan de achterzijde zijn een overheaddeur en een loopdeur. Aan de achterzijde is een magazijn van 325 m² met overheaddeur en loopdeur.

PARKEREN
Er is een gratis parkeerterrein voor de deur.

LOCATIE
De Markerkant is een centraal gelegen bedrijventrein nabij het winkelcentrum van Almere-Stad. Het is zeer goed te bereiken zowel vanuit het centrum als vanaf de snelweg A6 via de Hogering. Op dit bedrijventerrein zijn veel showrooms gevestigd. O.a. Praxis, Gamma, Bever Zwerfsport, Auping, Leen Bakker etc.

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar. Deze zal op korte termijn, doch voor het sluiten van de huurovereenkomst beschikbaar gemaakt worden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.325 per maand
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten

Oppervlakte
570 m²
Verkoopvloeroppervlakte
570 m²
Breedte gevel
7 m
Perceel
300 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
19 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Markerkant 11 13

€ 3.325 /mnd