• Verhuurd onder voorbehoud

Keizershof 76 2402 CX Alphen aan den Rijn

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen
Het betreft hier een representatieve winkelruimte gelegen op een zichtlocatie in winkelcentrum “De Herenhof”. De omgeving biedt een hoog voorzieningsniveau met verschillende supermarkten, winkels en horecagelegenheden.

Bereikbaarheid
Het object bevindt zich aan de doorgaande weg Eisenhowerlaan welke binnen enkele minuten rijden aansluit op de N207. Goede uitvalswegen zorgen voor uitstekende verbindingen met bijvoorbeeld Schiphol, Utrecht en Amsterdam.

Per openbaar vervoer is de winkelruimte goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten van waaruit Leiden, Bodegraven en het NS station van Alphen aan den Rijn goed te bereiken zijn.

Parkeren
Het object bevindt zich direct naast een grote parkeerplaats welke gebruikt wordt door bezoekers van de Herenhof.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 100 m² gesitueerd op de begane grond.

Opleveringsniveau
Huidige staat, doch ontdaan van thans losse inventaris en reclame-uitingen

Huurprijs
€ 2.000 per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn
5 jaar + verlenging van 5 jaar.

Huurprijsbetaling
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting per kwartaal/ maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Aanvaarding
In overleg. Per 1 januari 2022 beschikbaar.

Overig
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Basis Bedrijfshuisvesting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Verkoopvloeroppervlakte
90 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keizershof 76

Huurprijs op aanvraag