Rijnplein 9 2405 DB Alphen aan den Rijn

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Te huur: circa 2.905 m2 winkel-/horeca ruimte, verdeeld over circa 365 m2 op de begane grond en circa 2.540 m2 op de eerste verdieping.

Huurprijs op aanvraag.

Ligging: op A1 locatie op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn. In het in 2005 gerealiseerde stadshart vindt u ruim 15.000 m² winkelruimte, woningen, horecagelegenheden, het theater-/bioscoopcomplex Castellum en een grote parkeergarage met ca. 740 plaatsen. Wilt u zich ook vestigen in de nabijheid van bedrijven als Media Markt, H&M, McDonalds, Specsavers, ABN Amro en Intersport Twinsport? Graag bespreken wij met u de mogelijkheden!

Opleveringsniveau: in huidige staat.

Voorschot servicekosten: € 1.875,00/mnd exclusief BTW
Promotiebijdrage: € 591,98/mnd exclusief BTW

Het bestemmingsplan biedt mogelijkheden voor gebruik ten behoeve van detailhandel, cultuur en ontspanning en/of horeca I of II van de Staat van Horeca-activiteiten. Onder Cultuur en ontspanning wordt het volgende verstaan: ‘culturele en ontspannende vrijetijdsbesteding zoals een attractiepark, bioscoop, bowlingbaan, museum, muziekschool en congrescentrum’

Bijzonderheden
Oplevering: in overleg.

Huurtermijn:
In overleg;

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand/kwartaal.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur vermeerderd met servicekosten, promotiekosten en BTW. Deze dient afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
2.905 m²
Verkoopvloeroppervlakte
2.905 m²
Breedte gevel
31,2 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 0,86

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Omgeving

Burgemeester Visserpark, Alphen aan den Rijn

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rijnplein 9

Huurprijs op aanvraag