Leeghwater 35 3825 MR Amersfoort

€ 225 /m²/jaar

Omschrijving

In het hart van de nieuwste wijk van Amersfoort ligt winkelcentrum Vathorst, waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen, delicatessen, bloemen, kleding, een lekkere kop koffie met taart, een ijsje of een vers bereide lunch. Natuurlijk ontbreken de bekende winkelketens niet. Maar juist de mix met de zelfstandige ondernemers maakt het winkelcentrum Vathorst plezierig om te winkelen. Het winkelcentrum is onlangs, richting het station, uitgebreid met nieuwe winkels, horeca en woningen. Deze nieuwe winkels zijn gelegen aan een aangenaam, sfeervol en gezellig plein. Aan dit plein is ook gelegen de voor VERHUUR beschikbare winkel aan de Leeghwater 35 te Amersfoort. Direct naast de Trekpleister. Andere 'directe buren' zijn onder andere Proof Bakery (voor heerlijk brood en aanverwante producten), TerStal voor betaalbare kleding, Lidl, Jumbo, Gavi Fashion, Primera en Fietsshop Vathorst. Daarnaast vind je in de buurt nog de Hema, Shoeby Fashion, Gall&Gall, Bruna, Intertoys, Etos, Blokker en Albert Heijn.

Kenmerkend aan de winkelcentrum Vathorst is het gemak waarmee je er gratis kan parkeren. En voor bijna alle 50 winkels geldt dat je 'voor de deur' kunt parkeren. Daarnaast maakt de mooie mix van grote winkelketens en zelfstandige ondernemers (al dan niet onder een franchiselabel) het winkelcentrum aangenaam om te vertoeven. En ondanks de al aanwezige 50 winkels is er behoefte en ruimte in Vathorst aan mooie aansprekende winkels dan horeca formules. De beschikbare winkelruimte is een mooie rechthoekige winkelruimte met een mooie frontbreedte van 725 cm. Door haar ligging aan een plein is er ook nog de mogelijkheid om een terras voor de (winkel)ruimte te realiseren. Dit plein scheidt winkel van de parkeerplaatsen waardoor de ligging nog aantrekkelijker wordt. Bovendien biedt de gevel hierdoor goede mogelijkheden om je als bedrijf te profileren.

OBJECT
De ruimte aan Leeghwater is gereed om gelijk in gebruik genomen te worden. In de ruimte zijn een drietal kantoren, pantry, toiletgroep, berging en een royale ontvangstruimte met balie gerealiseerd.

LOCATIE
Winkelcentrum Vathorst is het enige winkelcentrum in haar wijk die inmiddels meer dan 26.000 inwoners (Hooglanderveen meegerekend) telt. Daarnaast trekt het winkelcentrum door haar aantrekkelijke ligging en de goede parkeermogelijkheden bezoekers uit de omliggende plaatsen als Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk. Door de ruimte hoeveelheid aan woningen en de ruime openingstijden is het winkelcentrum van 's ochtends vroeg tot 's avonds bedrijvig. Station Vathorst bevindt zich op loopafstand evenals het Icoon gebouw met een Theater, Sporthal, Bibliotheek en het Vathorst College. De opzet van het winkelcentrum met pleinen en de diverse woningen maakt het zoals gezegd aangenaam vertoeven in Winkelcentrum Vathorst.

BEREIKBAARHEID
• Auto: De op- en afrit van de A28 bevinden zich op korte afstand van het winkelcentrum. Vanaf de oprit ben je binnen 5 minuten bij klaverblad Hoevelaken (kruispunt A28/A1). Vanaf klaverblad Hoevelaken zijn zowel noord, zuid, oost en west Nederland uitstekend te bereiken.
• Parkeren: Het winkelcentrum van Vathorst beschikt over ruim voldoende parkeermogelijkheden bij het winkelcentrum. Alle parkeervoorzieningen in het winkelcentrum bevinden zich op steenworp afstand van de winkels.
• Openbaar vervoer: Met een station om de hoek zal het niet verbazen dat het winkelcentrum ook uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer.

OPPERVLAKTEN
De beschikbare vloeroppervlakte bedraag 100m2

BESTEMMING
De winkelruimte aan de Leeghwater 35 is bestemd voor 'Detailhandel -2', dat betekent:
detailhandel;
dienstverlening;
horeca van categorie a;

(Horeca A: horecabedrijven, zoals restaurants, snackbars, lunchrooms, koffie- of theehuizen, ijssalons en andere daarmee gelijk te stellen bedrijven, waarbij de nadruk ligt op het verstrekken van etenswaren, dan wel het verstrekken van alcoholvrije dranken;)

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 225,00 per m2 per jaar per exclusief BTW

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal gekeken worden naar een oplossing.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gewenste opleveringsniveau kan in overleg met de huidige gebruiker worden vastgesteld. De huidige gebruiker, een zakelijke dienstverlener, heeft de ruimte in 2018 helemaal ingericht. Dus inclusief scheidingswanden, elektra, sanitair, verlichting, vloerbedekking, pantry, verwarming en nog enkele andere voorzieningen.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Er zijn geen servicekosten verschuldigd. Huurder dient voor eigen rekening overeenkomsten sluiten met leveranciers van gas (indien gewenst), water, elektra en data.

PROMOTIEBIJDRAGE
De gebruiker van de winkel is een jaarlijkse promotiebijdrage verschuldigd aan de winkeliersvereniging van € 794,- exclusief btw.

HUURPRIJS INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangs-datum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURINGANGSDATUM
Per direct

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode(n) van 5 jaar.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model september 2012 (WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur- penningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUURBETALING
De huur te vermeerderen met omzetbelasting dient per maand vooruit te worden voldaan.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

BEZICHTIGEN
Bezichtigingen worden gepland op afspraak. U kunt een afspraak inplannen via of + 31 33 204 70 71

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Verkoopvloeroppervlakte
100 m²
Breedte gevel
7,2 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leeghwater 35

€ 225 /m²/jaar