Grote Haag 31 3811 HH Amersfoort

€ 180 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een zelfstandige winkelruimte aan de rand van het centrum van Amersfoort. De winkelruimte ligt langs de aanlooproute naar de A1-locaties, voor de verhuur is een representatieve winkelruimte beschikbaar van 139 m² v.v.o. Door de zeer royale frontbreedte van de winkel biedt deze winkel uitstekende presentatie mogelijkheden.

Locatie:
De winkelruimte ligt gelegen aan goede B locatie. In de straat van de Grote Haag vind je onder andere de winkelformules: Bristol, Run2Day en E-Fun de E-Chopper verhuur. De winkelruimte is op loopafstand van het openbaar vervoer. Tegenover de winkelruimte bevindt zich parkeergarage de Koestraat.

Bereikbaarheid:
Waar centrumlocaties vaak moeilijk bereikbaar zijn, is dit bij de winkelruimte aan de Grote Haag 31 niet het geval. Door de gunstige ligging ten opzichte van de Stadsring en de Kleine Haag is de locatie per auto goed te bereiken, waarbij bezoekers kunnen parkeren in de tegenover gelegen parkeergarage.
Op slechts 150 meter afstand ligt de bushalte 'H. van Viandenstraat' die door middel van acht verschillende buslijnen zorgt voor een uitstekende verbinding binnen Amersfoort.
Het NS-station Amersfoort Centraal ligt daarbij op slechts 1.200 meter afstand, waardoor deze door middel van de bus binnen 10 minuten en lopend binnen 15 minuten te bereiken is.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 139 m².
Het bovenvermelde metrage is ingemeten conform NEN 2580, meetcertificaat no. 19045, d.d. 02-09-19.

Indeling:
Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau:
De ruimte zal worden opgeleverd in casco staat, voorzien van de huidige inrichting, bestaande uit o.a.:
• systeemplafond incl. verlichting;
• airco;
• aanwezige scheidingswanden;
• huidige toilet;
• huidige pantry/keukenblok;
• winkelpui;
• elektrische installatie.
Het opleveringsniveau wordt éénmaling om niet ter beschikking gesteld door Verhuurder aan Huurder. Kosten voor onderhoud, vervangingen en/of herstel komen voor rekening van Huurder.

Parkeren:
Geen eigen parkeergelegenheid. De parkeergarage “Koestraat” is tegenover het object gelegen. De openbare parkeergarage biedt tegen betaling plaats aan 406 auto's.

Welstandsklasse:
B1.

Frontbreedte:
15 meter.

Bestemming:
Winkelruimte
De Grote Haag 31 beschikt over de bestemming 'Gemengd'.
Binnen deze brede bestemming vallen onder andere detailhandel (met horeca van categorie 3), publieksgerichte dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen (met horeca van categorie 3), zakelijke dienstverlening, bepaalde culturele voorzieningen, voorzieningen gericht op ontspanning en horeca van categorie 1 en 2.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
€ 180,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
Bekijk het object in vogelvlucht:

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 180 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
139 m²
Verkoopvloeroppervlakte
139 m²
Breedte gevel
15 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Grote Haag 31

€ 180 /m²/jaar