Rembrandtweg 637 -639 1181 GV Amstelveen

€ 30.000 /jr

Omschrijving

Op deze goed bereikbare locatie, in het verlengde van de bekende winkelstrip aan de Rembrandtweg, bieden wij deze ruime winkelruimte van totaal 158 m² v.v.o. TE HUUR aan. De winkelruimte is gelegen op een zicht locatie en beschikt over een achteringang die gebruikt kan worden voor de bevoorrading.

Algemeen:
De Rembrandtweg is de entree van hét winkelcentrum van Amstelveen: het Stadshart. In het verlengde daarvan ligt dit deze primaire detailhandelstrip in de wijk Elsrijk. Er is een gevarieerd programma in de strip aanwezig, de winkels zijn makkelijk bereikbaar en liggen op loopafstand van elkaar. Direct voor de winkels is de mogelijkheid tot gratis parkeren.

Naastgelegen en omliggende winkels/dienstverleners zijn o.a. de Jumbo, Zeeman, Gall & Gall en Slagerij Astrid Drenthe.

Er geldt (gratis) parkeren voor de deur.

Oppervlakte:
Overeenkomstig het NEN 2580 meetcertificaat van het object bedraagt de totale vloeroppervlakte ca. 176 m² B.V.O. / ca. 158 m² V.V.O. incl. een kantoorruimte van ca 23 m² v.v.o. op de 1e verdieping. De frontbreedte van de winkel bedraagt ca. 7 meter.
De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen:
De ruimte wordt in de huidige staat, als casco winkelruimte en “om niet” opgeleverd en beschikt over o.a.:
- Schuifpui;
- Vloerbedekking;
- Systeemplafond met verlichting;
- Toilet;
- Pantry;
- Achteringang;
- Centrale blokverwarming.

Ter overname in overleg:
- Elektrisch rolluik;
- Aircosysteem.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Amstelveen Noord-West 2020” (d.d.23-09-2020), enkelbestemming ‘Gemengd-3’ is onder meer toegestaan:
detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren en sportschool.
Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling
Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
De winkelstrip is zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen en op 20 auto minuten afstand van luchthaven Schiphol. Via de Beneluxbaan zijn Amsterdam, de A9 en Uithoorn/Mijdrecht (N201) uitstekend bereikbaar. Via de S108/Keizer Karelweg bent u binnen enkele minuten op de A9. Aan de straat is de mogelijkheid tot gratis parkeren, waardoor de bewoners uit de regio graag naar deze winkelstraat rijden. Doordat de unit een goed front heeft, met parkeren voor de deur en een gemengde bestemming, is de unit geschikt voor een brede doelgroep.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de direct omgeving.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar, waarna de huurovereenkomst wordt voortgezet met een verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Korte huurtermijnen in overleg.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen of waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting + BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
€ 244,-- per maand, te vermeerderen met BTW als een te verrekenen voorschot t.b.v.:
- Gasverbruik t.b.v. verwarmingsinstallatie;
- Onderhoud aan de verwarmingsinstallatie;
- Administratiekosten t.b.v. afrekening stookkosten.

Oplevering:
Het gehuurde wordt bij aanvang van de huur opgeleverd en door de huurder aanvaard in de staat waarin het zich dan bevindt.
Alle in het gehuurde aanwezige bouwkundige, technische en overige voorzieningen, welke niet tot het casco behoren, worden “om niet” door huurder overgenomen. De werking, het onderhoud, herstel en vervanging van al deze voorzieningen (niet behorende tot de casco bedrijfs-/kantoorruimte) komen geheel voor rekening en risico van huurder.

Energielabel gebouw:
Verhuurder beschikt over een energieprestatiecertificaat als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen. Het energielabel bedraagt A: er zijn weinig besparingsmogelijkheden.

Bouwjaar:
Omstreeks 1963.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2012) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Bijzonderheden:
Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars via 020 543 73 73.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 30.000 per jaar
Servicekosten
€ 244 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963

Oppervlakten

Oppervlakte
176 m²
Verkoopvloeroppervlakte
158 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 0,83

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rembrandtweg 637 -639

€ 30.000 /jr