Rembrandtweg 139 1181 GG Amstelveen

€ 47.000 /jr

Omschrijving

Met een uitstekende ligging in het Stadshart van Amstelveen, wordt TE HUUR aangeboden een zeer praktische en REPRESENTATIEVE WINKELRUIMTE, gekenmerkt door de frontbreedte van maar liefst ca. 9 meter, met uitstekende opslagmogelijkheden en dito opleveringsniveau ter grootte van in totaal ca. 139 m² v.v.o.

Algemeen:
De zeer bekende winkelstrip op de Rembrandtweg met directe doorloop richting o.a. de Bijenkorf, Zara, H&M en Nespresso ontvangt dagelijks vele bezoekers uit de buurt en van buiten de stadsgrenzen. De winkels zijn makkelijk bereikbaar en liggen op loopafstand van elkaar. Direct voor de winkels is de mogelijkheid tot parkeren.

Naastgelegen en omliggende winkels/dienstverleners zijn onder andere Paul Warmer, Halfords, Eyewish, Donna, Martinez Chocolaterie, Palthe stomerijen en diverse kleding- en schoenenzaken. Op het plein van het Stadshart zitten tevens diverse, trendy horecagelegenheden.

Er zijn op dit moment verschillende, positieve ontwikkelingen gaande op de Rembrandtweg en het Stadshart, waaronder het verplaatsen van de (vrijdag) markt en mogelijke wijziging van de parkeerplaatsen. Indien u vragen heeft over deze mogelijke ontwikkelingen vernemen wij dat graag.

Oppervlakte:
Overeenkomstig het NEN 2580 meetcertificaat van het object bedraagt de totale vloeroppervlakte ca. 138,9 m² v.v.o.

Voorzieningen:
Het object wordt in principe in de huidige staat opgeleverd, met het bestaande inbouwpakket waaronder:
- Moderne ledverlichting;
- Verwarming en koeling middels 2 individuele airco-units;
- Afzonderlijke centrale verwarming middels radiatoren;
- Fraaie etalage, met veel daglichtinval en goede zichtbaarheid;
- Pantry en toiletvoorziening;
- Noodverlichting;
- Rookmelders;
- Fraaie eikenhouten vloer;
- Rolluiken ter beveiliging.

Via oud-huurder zijn enkele zaken ter overname beschikbaar, e.e.a. in overleg.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid direct voor de deur op de openbare weg of in nabijgelegen parkeergarages. Tevens bestaat de mogelijkheid parkeervergunningen te verkrijgen bij de Gemeente Amstelveen.

Desgewenst is er de mogelijkheid om een extra garage te huren (externe aanbieder). Graag informeren wij voor u naar de mogelijkheden.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Amstelveen Stadshart” (d.d. 26 mei 2009) is de enkelbestemming “Centrum” van toepassing. Onder deze bestemming valt o.a. horeca van de categorieën I & II, detailhandel en dienstverlening.

Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
De locatie is met de auto goed te bereiken vanaf de snelweg A9 (afslag S108 Amstelveen), via de Keizer Karelweg en de Mr. G. Groen van Prinstererlaan en vanuit Amsterdam via de Beneluxbaan (afslag Oranjebaan). Ook per openbaar vervoer is het goed te bereiken met verschillende buslijnen naar het busstation Stadshart Amstelveen.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar, waarna de huurovereenkomst wordt voortgezet met een verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurtermijnen in overleg.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden voor einde huurovereenkomst.

Energielabel:
Het object beschikt over een EPA-label: B

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen of waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting + BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Oplevering:
In overleg, informeer naar de mogelijkheden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2012) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Servicekosten:
Niet van toepassing, huurder draagt zelf zorg voor contracten met nutsleveranciers.

Winkeliersvereniging:
Huurder draagt bij aan en wordt lid van de Winkeliersvereniging “Stadshart Amstelveen” en dient zich te conformeren aan het geldende luifelbeleid.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Op aanvraag is het NEN 2580 meetcertificaat beschikbaar.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 47.000 per jaar
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten

Oppervlakte
139 m²
Verkoopvloeroppervlakte
139 m²
Breedte gevel
9 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
B 1,07

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op minder dan 500 m, Tramhalte op 500 m tot 1000 m en tramknooppunt op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rembrandtweg 139

€ 47.000 /jr