Kostverlorenhof 147 1183 HK Amstelveen

€ 40.000 /jr

Omschrijving

Gelegen aan de buitenzijde van winkelcentrum ‘Kostverlorenhof’ wordt momenteel TE HUUR aangeboden een MULTIFUNCTIONELE winkel-/ kantoorruimte ter grootte van totaal ca. 304 m² v.v.o. met royale frontbreedte van meer dan 10 meter.

Winkelcentrum Kostverlorenhof is een overzichtelijk én veelzijdig winkelcentrum. Door de vele winkels en speciaalzaken is er een bijzonder aanbod met uitstekende parkeervoorzieningen direct voor de deur.

Algemeen:
Naastgelegen en omliggende winkels/dienstverleners zijn ondermeer: supermarkt Dirk van den Broek, Bruna (inclusief postagentschap en ING pinautomaat), Kruidvat, Trekpleister en diverse horecavoorzieningen waaronder Subzero's. Een Albert Heijn supermarkt is direct tegenover het winkelcentrum gelegen.

Oppervlakte:
De vloeroppervlakte van de gehele winkel bedraagt ca. 304 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping.

Het geheel is SINGLE-TENANT te huur, maar de winkel is in overleg ook te splitsen, waardoor DEELVERHUUR mogelijk is vanaf ca. 107 m² en 197 m² v.v.o. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen:
Het object wordt in de huidige staat, als casco winkelruimte verhuurd en “om niet” opgeleverd met het bestaande inbouwpakket bestaande uit o.a.:
- pantry met toilet;
- elektrisch bedienbaar rolluik;
- laminaatvloer;
- verwarmingsinstallatie met radiatoren (blokverwarming);
- fraaie etalageruimte, met veel daglichtinval en hoge plafonds.

Parkeergelegenheid:
Er is er voldoende parkeergelegenheid (deels blauwe zone, deels betaald) direct voor hetobject, alsmede in de directe omgeving op de openbare weg.

Bestemming:
Conform het vigerende ‘Bestemmingsplan Amstelveen Noord-Oost’ d.d. 1 augustus 2013 kent het object de enkelbestemming “Gemengd – 3” en is de aangewezen ruimte ondermeer bestemd voor detailhandel, kantoren en dienstverlening. Voor exacte voorwaarden en overige invullingen, kunt u informeren naar de mogelijkheden of contact opnemen met de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Het winkelcentrum kent een uitstekende ligging en goede bereikbaarheid ten opzichte van Amsterdam (s109), Schiphol en Utrecht via de Rijksweg A9 en A10. Daarnaast is de Beneluxbaan (Amstelveen – Amsterdam Zuid) als het Openbaar Vervoer (o.a. tramhaltes ‘ Zonnestein’ en ‘ Kronenburg’) op loopafstand gelegen, met directe verbindingen richting o.a. Station Amsterdam Zuid (WTC), Amsterdam West en Amstelveen Stadshart.

Huurtermijn:
In overleg. Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtname van een termijn van 12 maanden.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen of waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting + BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Oplevering:
Per direct.

Energielabel gebouw:
A

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2012) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Servicekosten:
€ 200,- per maand te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot t.b.v. verwarming/stookkosten.
Huurder draagt zelf zorg voor contracten met nutsleveranciers en onderhoudscontracten ten behoeve van (eventuele) aanwezige installaties.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen
met Brockhoff Bedrijfsmakelaars 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 40.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Oppervlakten

Oppervlakte
304 m² (in units vanaf 107 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
304 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 0,41

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en overdekt winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kostverlorenhof 147

€ 40.000 /jr