De Beerebijt 10 1181 MN Amstelveen

€ 350.000 k.k.

Omschrijving

Ontdek de ultieme zakelijke efficiëntie op De Beerebijt 10, Amstelveen. Deze multifunctionele bedrijfsruimte op EIGEN GROND (totaal B.V.O. circa 120 m2) biedt een strak en functioneel ontwerp, perfect geschikt voor diverse zakelijke doeleinden. Na modernisering kan er ruim worden voldaan aan maximalisering van de operationele effectiviteit. Met enkele kleine ingrepen past de bedrijfsruimte zich moeiteloos aan naar verschillende bedrijfsbehoeften, deze ruimte is echt ideaal voor groeiende ondernemingen.

Geschikt als beleggingsobject en een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

De strategische ligging in Amstelveen voegt een extra laag toe aan deze bedrijfsruimte. Met uitstekende bereikbaarheid vanaf de snelwegen, de goede parkeermogelijkheden en het openbaar vervoer is het een ideale plek voor klanten en medewerkers.

Wat deze locatie echt onderscheidt, is dat het in de luwte ligt van de levendige middenstand in de buurt. Een gevarieerde mix van winkels, kantoren, restaurants en o.a. het grote winkelcentrum Gelderlandplein.

Ontdek de veelzijdigheid van De Beerebijt 10 en veranker je onderneming in een omgeving vol mogelijkheden. Welkom in de toekomst van zakelijk succes!

Indeling:
Begane grond (V.V.O. circa 89 m2):
entree aan de voorzijde, ruimte aan de voorzijde met winkelraam, ruimte achterzijde met lichtkoepel, separaat toilet, 1 afsluitbare provisieruimte, aan de achterzijde een deur ten behoeve van laden en lossen, met een vaste trap naar de
ruime kelder (V.V.O. circa 19 m2)

Kortom, kom snel langs voor een bezichtiging en laat u verrassen door deze bedrijfsruimte met mogelijkheden!

Deze informatie, welke met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, is geheel vrijblijvend en niet bedoeld als aanbod. Verkopend makelaarskantoor en/of opdrachtgever(s) aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Genoemde maten/oppervlakten zijn volgens een onafhankelijke partij in een meetrapport vastgelegd volgens de NEN 2580, doch worden verschillen niet volledig uitgesloten door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakten

Oppervlakte
108 m²
Verkoopvloeroppervlakte
60 m²
Breedte gevel
3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Beerebijt 10

€ 350.000 k.k.