Leidsestraat 50 1017 PC Amsterdam

€ 16.666 /mnd

Omschrijving

Commerciële ruimte beschikbaar op een A1 – locatie aan een van de meest populaire winkelstraten in het centrum van Amsterdam. De Leidsestraat ligt tussen de Keizersgracht en Herengracht en op loopafstand bevinden zich onder andere het Leidseplein met zijn aantrekkelijke terrassen, trendy horecagelegenheden en de Stadsschouwburg. In de directe omgeving bevinden zich enkele populaire eetcafés.

Metrages (BVO)

Begane grond: commerciële ruimte van circa. 104 m2 (inclusief verkeers- en toiletruimte)

1e verdieping: opslagruimte van circa. 58 m2

2e verdieping: opslagruimte van circa. 58 m2

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit winkelpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Leidsestraat 50 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Langs de grachten zijn voldoende openbare parkeerplaatsen en op circa 5 minuten loopafstand bevinden zich de parkeergarages Byzantium en Europarking.

Bereikbaarheid

Met eigen vervoer is de Leidsestraat via de A10 Ringweg Zuid goed bereikbaar. Het is minder dan 10 minuten rijden naar afrit S109 van Ringweg Zuid. Daar vandaan zijn met de auto Rijkswegen A1 (Amsterdam – Osnabrück), A2 (Amsterdam – Maastricht), A4 (Amsterdam – Den Haag) en A9 (Amsterdam – Alkmaar) alle binnen 15 minuten te bereiken.
De tramlijnen 1, 2 en 5 rijden hun route van en naar het Centraal Station door de Leidsestraat.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen). Reguliere detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

In overleg, er wordt sleutelgeld gevraagd.

Huurcondities

Huurprijs: € 16.666,- per maand excl. BTW.
Huurtermijn: In overleg.
Servicekosten: NVT.
Aanvaarding: In overleg.
Opzegtermijn: 12 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig winkelpand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit winkelpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Leidsestraat 50 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 16.666 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
220 m²
Verkoopvloeroppervlakte
104 m²
Breedte gevel
4,8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leidsestraat 50

€ 16.666 /mnd