• Onder bod

Kastelenstraat 64 1083 CD Amsterdam

€ 3.500 /mnd

Omschrijving

Een ruime winkelruimte gevestigd aan de Kastelenstraat/hoek Van Heenvlietlaan / Bouvigne gelegen in een kleinschalig winkelcentrum met onder andere restaurants/supermarkt/fietsenwinkel/maatschappelijke voorzieningen en daarboven woningen.

De winkel heeft een hoekfront met veel ramen, uitermate geschikt voor reclame uitingen, en heeft daardoor ook veel lichtinval. De verkoopruimte bedraagt circa 165 m2 met bergruimte, en kantoorgedeelte en een keuken met toilet alsmede een achteruitgang.

Ligging:
Het object is gelegen in Amsterdam Buitenveldert op een goede stand. In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels, horecavoorzieningen en wooncomplexen. Het object is zeer goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Bestemming:
Horeca III /IV ( indien er nog meters vrij zijn ) , kantoorruimte en winkelruimte

Oppervlakte:
VVO winkel ca. 165 m2

Bouwjaar:
1960-1970.

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Oplevering:
In overleg.

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten:
P.m.

Huurprijs:
€ 3.500,-- per maand ex. BTW
€ 42.000,-- per jaar ex. BTW

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.500 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
165 m²
Verkoopvloeroppervlakte
165 m²
Breedte gevel
60 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kastelenstraat 64

€ 3.500 /mnd