Wielingenstraat 22 1078 KK Amsterdam

€ 1.800 /mnd

Omschrijving

Op de hoek van de Eendrachtstraat en de doorgaande Wielingenstraat, centraal in Amsterdam Zuid, bieden wij een functionele winkelruimte aan. De ruimte is gelegen in de Amsterdamse Rivierenbuurt nabij de Scheldestraat en direct tegenover de Amsterdam RAI. De Scheldestraat kenmerkt zich door diverse horecagelegenheden en winkels.

OPPERVLAKTE
De oppervlakte bedraagt circa 96 m² op de begane grond. Daarnaast is er een kelder aanwezig.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte is onder meer voorzien van:
- Pantry;
- CV-installatie met radiatoren;
- Sanitair.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte is eenvoudig te bereiken middels openbaar vervoer. Station RAI en station Amstel liggen allebei in de directe nabijheid, en nog dichterbij stoppen diverse tram en buslijnen. De ring A10 is binnen enkele minuten te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren) aanwezig in de directe omgeving.

SERVICEKOSTEN
€ 2,73 per maand ten behoeve van glasverzekering, ontstoppen riolering en administratiekosten. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers.

HUUROVEREENKOMST
Een eigen model van verhuurder, op basis van ROZ-model 2015 met de daarbij behorende algemene bepalingen. Andere afspraken zullen wij vastleggen in de bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

ENERGIELABEL
D.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan geldt de bestemming 'Gemengd-3' en is momenteel uitsluitend detailhandel toegestaan. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.800 per maand
Servicekosten
€ 3 per maand
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
96 m²
Verkoopvloeroppervlakte
96 m²
Breedte gevel
4,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
D 1,44

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wielingenstraat 22

€ 1.800 /mnd