• Verhuurd onder voorbehoud

Pieter Calandlaan 21 1065 KH Amsterdam

€ 1.395 /mnd

Omschrijving

Aan de Pieter Calandlaan, naast station Lelylaan in Amsterdam nieuw-west in de wijk Bluebanddorp, is dit object gelegen. De Pieter Calandlaan is een lange straat die loopt vanaf station Lelylaan tot aan het Ecuplein. In dit gedeelte van de Pieter Calandlaan is een diversiteit aan bedrijven en winkels gevestigd. Het object is gelegen in het midden van de winkelstraat aan de Pieter Calandlaan. De beschikbare ruimte is gelegen op de begane grond en heeft een vliering als bergruimte. Het object is tevens voorzien van een achteringang.

LOCATIE
De locatie aan de Pieter Calandlaan is gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer naar het centrum van Amsterdam en de uitvalswegen. Het is tevens goed gelegen in de straat waar reeds diverse winkels en bedrijven aanwezig zijn.

BESTEMMING
De bestemming is: Gemengd -3

BEREIKBAARHEID
Per auto
Met de auto is het uitstekend bereikbaar vanaf de ringweg A10 west via de S106. Maar ook de A4 en de A5 zijn op zeer korte afstand gelegen en uitstekend bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Het object is op loopafstand gelegen van Station Lelylaan. Vanaf hier vertrekken bussen, trams, metro en trein in diverse richtingen.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal voor de verhuur is circa 130 m² V.V.O. beschikbaar verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De begane grond, winkelruimte is ca. 65 m², de vide is ca. 20 m² en de berging boven de winkelruimte is ca. 45 m².

PARKEREN
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand beschikbaar.

HUURPRIJS
€ 1.395,- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

BESCHIKBAARHEID
In overleg, op korte termijn mogelijk.

OPLEVERNIVEAU EN VOORZIENINGEN
De winkelruimte zal in casco staat worden opgeleverd, voorzien van:
- Eigen entree.
- Achter ingang.
- Bergruimte.
- Rolhek aan de voorzijde.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren, opzegtermijn 12 (twaalf) maanden, afwijkende huurtermijnen in overleg.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2015.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.395 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m²
Verkoopvloeroppervlakte
65 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pieter Calandlaan 21

€ 1.395 /mnd