Jan Evertsenstraat 18 1056 EC Amsterdam

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Te huur commerciële ruimte in de plint: circa. 255 m2 BVO in het ontwikkelingsproject JAN EVERTSEN, gelegen in stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam West.

Na sloop van de huidige bebouwing aan de Jan Evertsenstraat 18-18b en de Krommertstraat 10 verijst er een modern woongebouw met eronder een plint. De plint aan de Jan Evertsenstraat wordt ingevuld met een commerciële ruimte. De plint heeft ruime bestemmingsmogelijkheden, te weten, horeca, detailhandel en maatschappelijk.

Commerciële ruimte in de plint: circa. 255 m2 BVO

Oplevering Q3 2022

Locatie

Het nieuwbouwproject ligt in De Baarsjes tussen het Erasmuspark en het Rembrandtpark. In de directe omgeving van de locatie is een groot aanbod van winkels, restaurants en kroegen te vinden in o.a. de Jan Evertsenstraat en het Mercatorplein. Naast het pand is een grote Albert Heijn supermarkt. De Kinkerstraat en de bekende Foodhallen liggen op loopafstand.

Bereikbaarheid

De locatie is per auto en openbaar vervoer goed bereikbaar. De tramhalte aan de Admiraal de Ruijterweg en de bushalte aan de Jan Evertsenstraat bevinden zich om de hoek en Amsterdam Centraal ligt op circa 10 minuten fietsafstand. Daarnaast ligt het complex gunstig ten opzichte van de uitvalsweg A10.

Bestemming (bestemmingsplan)

Wonen op verdieping en de gehele plint heeft ruime bestemmingsmogelijkheden, te weten, horeca, detailhandel en maatschappelijk

Opleveringsniveau

Casco

Huur- / Koopcondities

Nader overeen te komen

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit object? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Jan Evertsenstraat 18 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van dit object inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
255 m²
Verkoopvloeroppervlakte
255 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jan Evertsenstraat 18

Prijs n.o.t.k.