Dapperstraat 32 B 1093 BW Amsterdam

€ 1.950 /mnd

Omschrijving

Frisse, lichte casco winkelruimte met een breed front op de hoek van de Dapperstraat en de Commelinstraat te huur in de welbekende Dapperbuurt in Amsterdam Oost. De winkelruimte van circa 66 m2 VVO heeft een vrije hoogte van circa 3 meter en beschikt, naast een reguliere entree tevens over een grote schuifpui, beide aan de Dapperstraatzijde. Dankzij het grote glasoppervlak aan twee van de gevels is bijzonder veel natuurlijk licht aanwezig in de ruimte.

De winkelruimte is door haar rechthoekige vorm eenvoudig te overzien. Aan de rechterzijde bevindt zich een eenvoudige pantry en, achter de deur, een portaaltje met daar achterin een toilet.

Ligging
De winkelruimte bevindt zich aan de Dapperstraat, een levendige straat met -naast de beroemde Dappermarkt (6 dagen per week)- een breed aanbod aan winkels, horeca en voorzieningen in Amsterdam Oost. De direct aan de zijkant gelegen Commelinstraat is een rustiger straat, waar voornamelijk wordt gewoond en doorgaans goed geparkeerd kan worden. De nabijgelegen Linnaeusstraat biedt diverse populaire horecagelegenheden, zoals Louie Louie, de Biertuin en Café Kuijper. Artis, het Tropenmuseum en het Oosterpark liggen eveneens in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op loopafstand bevinden zich Station Muiderpoort evenals diverse haltes van tramlijnen 1, 3, 7, 14 en 19. Ook met de auto is de hoek van de Dapperstraat met de Commelinstraat, als zijstraat van de Linnaeusstraat, goed te bereiken via de Ringweg A10 (afslagen S-112 t/m S-114) als ook vanuit Amsterdam-Noord via de IJtunnel.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 66 m2 VVO winkelruimte, gemeten conform NEN2580.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt verhuurd als casco en opgeleverd in huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende aanwezige voorzieningen:

- Representatieve eigen entree;
- CV-installatie met radiatoren;
- Schuifpui in twee delen;
- Mechanische ventilatie-installatie;
- Eenvoudige pantry;
- Laminaatvloer;
- Toilet met voorportaal;
- NUTS-aansluitingen tot de meter.

Huurprijs
€ 1.950,- per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 13,91 per maand te vermeerderen met BTW ten behoeve van rioolontstopping, onderhoud CV-installatie en glasverzekering.

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en (eventuele) overige voorzieningen.

Bestemming
Winkelruimte (geen horeca).

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse C.

Betalingsverplichting
Per maand bestaat de betalingsverplichting van huurder uit de huurprijs plus de servicekosten, beide te vermeerderen met BTW en te voldoen bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Een (wederzijdse) proefperiode van 2 jaar is -onder voorwaarden- bespreekbaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.950 per maand
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
66 m²
Verkoopvloeroppervlakte
66 m²
Breedte gevel
15 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dapperstraat 32 B

€ 1.950 /mnd