Helmholtzstraat 55 A 1098 LE Amsterdam

€ 48.000 /jr

Omschrijving

Gelegen in de Watergraafsmeer wordt momenteel te huur aangeboden een winkelruimte ter grootte van 224 m² v.v.o. met goede frontafmeting van ca. 11 meter.

De winkel is gelegen temidden van het Christiaan Huygensplein en bevindt zich op loopafstand van openbaar vervoer. De naastgelegen en omliggende winkels/dienstverleners zijn onder meer Albert Heijn, Kruidvat, Etos, Gall & Gall en diverse (lokale) delicatessenzaken.

PARKEREN
Voor de winkelruimte liggen parallel aan de straat aan weerszijden parkeerplaatsen. Daarnaast bevinden zich aan de achterzijde van de winkelruimte diverse parkeerplaatsen welke separaat gehuurd kunnen worden.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte bedraagt in totaal 224 m² v.v.o. op de begane grond. De frontbreedte bedraagt ca. 11 meter.

OPLEVERING
Het object wordt casco verhuurd. Eventuele afbouw- en inrichtingscomponenten worden ter overname aangeboden van de huidige huurder.

AANVAARDING
In nader overleg. Op korte termijn mogelijk.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten, waaronder begrepen de stookkosten van de ruimte, bedragen € 235,- per maand excl. BTW op basis van voorschot met jaarlijkse nacalculatie. Huurder draagt zelf zorg voor de levering van elektra, water en/of internet/telefonie.

ENERGIELABEL
Volgt.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ 2012. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

BIJZONDERHEDEN
Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 48.000 per jaar
Servicekosten
€ 235 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
224 m²
Verkoopvloeroppervlakte
224 m²
Breedte gevel
11 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Helmholtzstraat 55 A

€ 48.000 /jr