Ceintuurbaan 422 bg 1074 EB Amsterdam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

UNIEKE KANS! OPZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE MODERNE WINKEL OF KANTOORRUIMTE VAN CIRCA 130 M² V.V.O. OP UITSTEKENDE LOCATIE IN DE PIJP? KIJK NIET VERDER!

Locatie/Omgeving:
Het object is gelegen aan het bedrijvige gedeelte van de Ceintuurbaan, middenin de bruisende wijk De Pijp. De Ceintuurbaan heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot een geliefde winkel en kantoorlocatie. De ligging van het object is uitstekend, nabij de kruising met de Van Woustraat en tegenover de tramhalte van lijn 3 & 4. De directe omgeving van het object kenmerkt zich door een sterke middenstand en een goede mix van wonen, werken en ontspanning.

Object:
Het object betreft een winkel/kantoorruimte van 131 m² v.v.o. (conform NEN2580), met een goed front van circa 6m. De huidige indeling bestaat uit een grote, lichte openruimte aan de voorzijde, gelegen op straat niveau. Middels enkele treden naar beneden kan de vergaderruimte worden bereikt, daarachter is een archief/opslagruimte gesitueerd. Middels enkele treden naar boven kan een aparte kantoorkamer worden bereikt. De panty en toilet is aan de zijkant gesitueerd zodat er efficient gebruik wordt gemaakt van het vloeroppervlak.

Opleveringsniveau, verder nader overeen te komen op basis van overname van de vertrekkende huurder:
- Toiletgroep;
- Pantry;
- Gestucte en gesausde muren;
- Onder en boven vloer;
- Kabelgoten;
- Verlichtingsarmaturen.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van het object is dankzij de centrale locatie zeer goed, voor zowel openbaar vervoer, fiets als auto. Nagenoeg direct tegenover de halte van tramlijn 3 & 4. De Noord/Zuidlijn is circa 7 minuten lopen. Via de Ringweg A10, afslag s108/109 is de Ceintuurbaan binnen 7 minuten te bereiken. Parkeren voor de deur is mogelijk (betaald en via vergunningsstelsel).

Bestemming:
Object heeft de bestemming Gemengd-1 binnen het bestemmingsplan ''De Pijp''. Hierbij is onder andere detailhandel (met inbegrip van additionele horeca), zakelijke dienstverlening, consument verzorgende dienstverlening, kantoor, bedrijf en ambachtelijk bedrijf toegestaan. Voor mee informatie verwijzen wij u door naar per jaar:
€ 36.000 per jaar, exclusief BTW, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
Er worden geen servicekosten in rekening gebracht. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met bedrijven ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

Huurprijsindexatie:
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks alle huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen, doch bij voorkeur 5 + 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a of 7:290a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bijzonderheden:
- Aanvaarding per april 2022.
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Gehele gevel van de begane grond wordt hoogwaardig gerenoveerd. Reclame uitingen en kleurveranderingen aan de voorgevel dienen in overleg en pas na goedkeuring van de verhuurder te worden uitgevoerd.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. Verhuurder kan documenten vragen waaruit de financiële positie van een huurder blijkt.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
10 september 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1897

Oppervlakten

Oppervlakte
131 m²
Verkoopvloeroppervlakte
131 m²
Breedte gevel
5,6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m, snelwegafrit op minder dan 500 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ceintuurbaan 422 bg

Huurprijs op aanvraag