• Onder bod

De Clercqstraat 125 BG 1053 AK Amsterdam

€ 2.750 /mnd

Omschrijving

Zeer goed onderhouden bedrijfsruimte met ruime tuin op een zichtlocatie!

Eerste indruk:
Deze zeer goed onderhouden kantoor-/praktijk-/ of winkelruimte van ca. 150 m² VVO, te weten ca. 80 m² op de begane grond en ca. 71 m² in het souterrain is gelegen op een toplocatie in de populaire en levendige buurt Oud-West. De frontbreedte is ca. 6 meter en er riante achtertuin, een uitgebreide keuken, een toilet en veel opslag-/archiefruimte in het souterrain.

De buitenzijde is recentelijk geschilderd en het pand waar de kantoorruimte onderdeel van uitmaakt is goed onderhouden.

De Clercqstraat ligt in het verlengde van de Rozengracht enerzijds en de Admiraal de Ruijterweg anderzijds. In de omgeving is een gevarieerd aanbod van winkels en horecagelegenheden en op slechts enkele minuten fietsen ligt onder andere de Jordaan, het Centraal Station en het Museumplein. De bekende Foodhallen zijn op loopafstand. Volgens het bestemmingsplan Oud West 2018 is de bestemming ‘’gemengd-1’’ dit betekent dat onder andere detailhandel, consument-verzorgende dienstverlening en publiekgerichte zakelijke dienstverlening is toegestaan.

Indeling:
Eigen entree met hal en vanuit daar de toegang naar een ruim kantoorvertrek met hoge plafonds, strakke wand- en plafondafwerking en een smaakvolle houten visgraat vloer. De toog, de paneeldeuren en het smaakvolle glas-in-lood geven de ruimte op een subtiele wijze voor een stukje ‘’historie’’.

Er is een keuken voorzien van oven, 4-pitsgasfornuis, vaatwasser, koelkast, vriezer en veel kastruimte.
Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar de ruime tuin en er is een aparte kantoorkamer gecreëerd.

Verder is op de begane grond een toiletruimte.

Het souterrain kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Het heeft een goede stahoogte van ca. 2,25 meter en er is enige lichtinval. Verder staan hier de nodige technische installaties.

Locatie:
Centraal gelegen in bruisend Oud-West.

Door talloze winkels, terrassen, koffietentjes en horecagelegenheden op onder andere de De Clercqstraat zelf, de Bilderdijkstraat en de Kinkerstraat is het een komen en gaan van mensen. Dit zorgt voor een levendig en gezellig straatbeeld: dus ideaal om op te vallen met uw kantoor-/praktijk-/ of winkelruimte!

Aldaar deze bedrijfsruimte min of meer aan het einde van de De Clercqstraat is gelegen, is parkeren (betaald/ vergunning) hier bijna nooit een probleem!

Ook met het openbaar vervoer is deze plek ideaal. Zo ben je met tram binnen ca. 10 minuten zowel het Centraal Station als station Sloterdijk.

Oppervlakte:
De kantoorruimte is ingemeten conform de NEN2580-meetnormen voor bedrijfs- onroerend goed.

De bvo is ca. 178 m²;
De vvo is ca. 150 m²;

Huurcondities:
een huurperiode van tenminste 1 jaar;
de betaling van de huurprijs is per maand;
de waarborgsom of de bankgarantie is 3 maanden huur en de BTW;
de huurder dient voor meer dan 90% BTW belastbare prestaties te verrichten in het gehuurde. Indien huurder op enig moment niet aan dit criterium voldoet zal de huurprijs met 21% worden verhoogd teneinde het financiële nadeel voor de verhuurder volledig te compen-seren;
de af te sluiten huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ 2015) zoals dat gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.750 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²
Verkoopvloeroppervlakte
150 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
C 1,17

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Clercqstraat 125 BG

€ 2.750 /mnd