• Verkocht onder voorbehoud

Leen Jongewaardkade 1031 HD Amsterdam

Verkoop bij inschrijving Veiling

Omschrijving

In het nieuwbouwproject Tolhuiskade (C.14) worden direct aan de kade van het Tolhuiskanaal drie – schitterend gelegen – bedrijfsruimten gerealiseerd. Ben je op zoek naar een sprekende, eigen plek voor jouw kantoor, bedrijf of organisatie? Dan is dit mogelijk een interessante optie voor jou!

De drie bedrijfsruimten worden als koopobject aangeboden en zullen in basis “casco” worden aangeboden. Dat betekent dat je nog maximale vrijheid hebt in de inrichting/afwerking van de bedrijfsruimten. De drie bedrijfsruimten zijn naast elkaar gelegen, waardoor het ook mogelijk wordt om twee (of zelfs drie) ruimten aan elkaar te koppelen, waardoor het vloeroppervlak toeneemt. Elke bedrijfsruimte beschikt standaard over één eigen parkeerplaats in de nabij gelegen stallingsgarage (C.26). Meer parkeerbehoefte? Zolang de voorraad strekt is de aankoop van extra parkeerplaats(en) mogelijk.

SOORT OBJECT
Nieuwbouw, casco, commerciële ruimten (drie stuks; eventueel samen te voegen). Afbouw (geheel/gedeeltelijk) – tegen aanvullende opdracht bij (hoofd)aannemer – behoort tot de mogelijkheden.

BESTEMMING
Conform het van toepassing zijnde bestemmingsplan: “gemengd”, inhoudende dat diverse bestemmingen mogelijk zijn: maatschappelijke voorzieningen, culturele voorzieningen, leisure, horeca, detailhandel en kantoor/bedrijfsruimte.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het gebied Buiksloterham, met Tolhuiskade als een van de nieuwste ontwikkelingen, biedt het beste van twee werelden. Hier woon en/of werk je in een stoer stukje stad waar de rijke historie nog altijd voelbaar is. Tegelijkertijd geniet je van het moderne stadsleven, met alle voorzieningen dichtbij. In de directe omgeving vind je basis- en middelbare scholen, een sportschool, winkels en bouwmarkten. En binnen vijf minuten fiets je naar het filmmuseum, de ADAM toren en het NDSM-terrein met restaurants als IJ-Kantine, Loetje aan het IJ en ’t Pontstation. Naar de Van der Pekbuurt, met leuke winkels en een boeren- en biologische markt, is het slechts tien minuten fietsen.

Wil je naar de andere kant van de stad? Bus 38 stopt aan de Distelweg en rijdt tot aan station Noord. Daar kun je op de Noord/Zuidlijn stappen, die je onder het centrum van Amsterdam door naar Zuid brengt. Moet je buiten de stad zijn? Op vijf minuutjes fietsen ligt de pont over het IJ, naar het Centraal Station. En met de auto sta je in een mum van tijd op de ring A10, vanwaar je alle richtingen op kunt.

PARKEREN
Elke bedrijfsruimte beschikt standaard over één eigen parkeerplaats in de nabij gelegen stallingsgarage (C.26). Meer parkeerbehoefte? Zolang de voorraad strekt is de aankoop van extra parkeerplaats(en) mogelijk.

OPPERVLAKTEN
Bouwnummer BOG-1: 77m² VVO + 2 keer 4m² buitenruimte
Bouwnummer BOG-2: 61m² VVO + 2 keer 4m² buitenruimte
Bouwnummer BOG-3: 87m² VVO + 1 keer 4m² buitenruimte

RICHTPRIJS V.O.N. (EXCL. BTW)
Bouwnummer BOG-1: € 285.950,-
Bouwnummer BOG-2: € 266.950,-
Bouwnummer BOG-3: € 315.700,-

(Richtprijs op basis van 50 jaar afgekochte erfpacht en inclusief verplichte parkeerplaats. Er kan NIET gekozen worden voor een jaarlijkse (index)canon.)

RICHTPRIJS V.O.N. (INCL. BTW)
Bouwnummer BOG-1: € 346.000,-
Bouwnummer BOG-2: € 323.000,-
Bouwnummer BOG-3: € 382.000,-

(Richtprijs op basis van 50 jaar afgekochte erfpacht en inclusief verplichte parkeerplaats. Er kan NIET gekozen worden voor een jaarlijkse (index)canon.)

INTERESSE?
Heb je interesse in de BOG-ruimte(n) van C.14? Volg dan het onderstaand stappenplan:

1. Bestudeer alle beschikbare verkoopdocumenten. Op de website van project Tolhuiskade tref je alle beschikbare documenten aan.
2. Download het BIEDINGSFORMULIER
3. Vul het BIEDINGSFORMULIER in en zorg dat het formulier (samen met de gevraagde bijlagen) uiterlijk vrijdag 29 oktober 2021, 12.00 uur is ingeleverd bij Van de Steege Bedrijfsmakelaars!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
87 m² (in units vanaf 61 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
87 m²
Breedte gevel
9,1 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk, havengebied en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leen Jongewaardkade

Verkoop bij inschrijving Veiling