Zeilstraat 12 1075 SG Amsterdam

€ 36.000 /jr

Omschrijving

Winkelruimte gelegen aan de doorgaande weg Zeilstraat in het Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam met verscheidene retailers, restaurants en bedrijfsruimtes. Deze voormalige bakkerij is gelegen tussen de Amstelveenseweg en het Hoofddorpplein. In deze straat zit o.a. een vestiging van Blokker, Albert Heijn, Stach en Bagels & Beans.

Momenteel is aan de voorzijde de winkelfunctie gesitueerd en aan de achterzijde is de winkel in gebruik als bedrijfsruimte.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan 'gemengd-1'. De ruimte is daarmee onder meer geschikt om te worden gebruikt ten behoeve van:
- Detailhandel (geen supermarkt)
- Consumentgerichte dienstverlening (geen sportschool)
- Maatschappelijke dienstverlening

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Gelegen op een prachtige locatie in de Amsterdam Zuid. De bereikbaarheid van de ruimte is optimaal er zijn diverse uitvalswegen richting de A10. Middels het openbaarvervoer is het pand te bereiken middels tramlijn 2 en diverse buslijnen. Er is een laad & los plek schuin aan de overzijde van de winkel.

OPPERVLAKTE
Kelder 30,77 m² V.V.O.
Begane grond 128,96 m² V.V.O.

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: in overleg, voorkeur voor 5+5 jaar

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Bankgarantie/ waarborgsom:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Opleveringsniveau:
Casco. Het pand wordt opgeleverd in de huidige, leeg en ontruimde staat.

Oplevering:
Per 1 oktober 2022 (eventueel eerder mogelijk)

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgeverinachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 36.000 per jaar
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m²
Verkoopvloeroppervlakte
160 m²
Breedte gevel
5,9 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
F

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zeilstraat 12

€ 36.000 /jr