Hoofdweg 403 1056 CS Amsterdam

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

Op een toplocatie aan de Hoofdweg binnen de ring van Amsterdam is deze winkel-/kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De beschikbare unit bevindt zich op de hoek van dit karakteristiek pand aan het drukke kruispunt met de Hoofdweg en de Jan van Galenstraat.

Naast haar uitstraling is de uitstekend bereikbaarheid een pluspunt voor ondernemers. Door de goede ontsluiting naar Rijksweg A10 en het Centraal Station is de unit zeer goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets.

Mede door haar ligging op de hoek en goede bereikbaarheid is deze winkel- kantoorruimte uitermate geschikt voor detailhandel, dienstverlenende bedrijven en is het een visitekaartje voor haar gebruiker.

Metrages (BVO)

Oppervlakte: circa. 55 m2 BVO

Frontbreedte: circa. 11 meter

Parkeren

Bij de unit zijn geen privé parkeerplaatsen beschikbaar. De mogelijkheid is aanwezig om bij de gemeente een parkeervergunning aan te vragen zodat er in de wijk geparkeerd kan worden. Verder is er op 50 meter afstand een parkeergarage aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft de unit een "Gemengd - 2” bestemming. Hierdoor zijn onder andere de bestemmingen detailhandel, dienstverlening en kantoren toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De unit zal standaard worden opgeleverd met:

- Toiletruimte
- Cv-ketel
- Internetaansluiting
- Wastafel
- Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: € 2.000,- per maand.

Huurtermijn: In overleg.

Servicekosten: € 100,- per maand.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: In overleg

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 48 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Niet van toepassing.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de ruimtes? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hoofdweg 403 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 2.200 per maand
Servicekosten
€ 100 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten

Oppervlakte
55 m²
Verkoopvloeroppervlakte
55 m²
Breedte gevel
11 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdweg 403

€ 2.000 /mnd