Buikslotermeerplein 312 1025 GB Amsterdam

€ 140 /m²/jaar

Omschrijving

Boven ‘t Y is een winkelcentrum in het Amsterdamse stadsdeel Amsterdam – Noord (Buikslotermeer), dat zich bevindt op het Buikslotermeerplein. Het winkelcentrum telt circa 160 winkels, waaronder zowel kleinere plaatselijke detaillisten als ook alle grote landelijke winkelketens waaronder Media Markt, Blokker, Bart Smit, Aktie Sport, BCC, H & M en Etos.

Het winkelcentrum is zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en pal naast de toekomstige eindhalte van de Noord-Zuidlijn met een rechtstreekse verbinding naar onder andere Amsterdam Centraal Station en Station Zuid.

Op de eerste verdieping, strategisch gelegen boven de Albert Heijn en naast Zeeman en de binnenkort te openen Daily Style bieden wij momenteel een fraaie winkelruimte te huur aan.

VLOEROPPERVLAK
Het betreft een winkelruimte met een vloeroppervlak van circa 728 m² (bvo) gelegen op de eerste verdieping.

De winkelruimte is toegankelijk via de entree van de Albert Heijn middels een roltrap.

VOORZIENINGEN
De winkelruimte wordt in casco staat te huur aangeboden. Aan de achterzijde bevindt zich een gemeenschappelijke lift voor bevoorrading.

BEREIKBAARHEID & PARKEREN
De locatie is zowel per openbaar vervoer als per auto zeer goed bereikbaar vanwege de ligging enkele minuten nabij de afrit S 116 van de ringweg A 10 (Volendam / Centrum) en de diverse bushaltes met een halte bij het winkelcentrum. Binnen afzienbare tijd zal de bereikbaarheid bovendien nog sterk verbeteren vanwege de opening van de Noord-/Zuidlijn met de nabijgelegen eindhalte.

HUURPRIJS
€ 140,- per m2 per jaar te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

HUURTERMIJN
5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

HUUROPZEGTERMIJN
Tenminste 12 maanden tegen het einde van een lopende huurtermijn.

BETALINGEN
Huur per maand ok kwartaal vooruit.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van minimaal 3 maanden huur te vermeerderen met eventuele servicekosten en btw.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst model verhuurder e.e.a. gebaseerd op de huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel art. 7:290 BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in 2012 vastgesteld.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na huuringang.

BIJZONDERHEDEN
De kantoorruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

DISCLAIMER
Dit document is gebaseerd op materiaal waarvan BASED REAL ESTATE B.V. van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel BASED REAL ESTATE B.V. bij de samenstelling hiervan de nodige zorgvuldigheid heeft betracht, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. BASED REAL B.V. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 140 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
728 m²
Verkoopvloeroppervlakte
705 m²
Breedte gevel
9 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Buikslotermeerplein 312

€ 140 /m²/jaar