De Clercqstraat 67 H 1053 AE Amsterdam

€ 635.000 k.k.

Omschrijving

Deze mooie en representatieve winkelruimte van circa 98 m² VVO is gelegen op een toplocatie in de populaire en levendige buurt Oud-West aan één van de leukste stukken van de De Clercqstraat. De winkel heeft een frontbreedte van ca. 6 meter en is voorzien van een dubbele toiletgroep. Aan de achterzijde van het pand is nog een ruime tuin aanwezig.

Het pand ligt tussen de Bilderdijkkade en de Bilderdijkstraat. De Clercqstraat ligt in het verlengde van de Rozengracht en de Admiraal de Ruijterweg. In de omgeving treft men een gevarieerd aanbod van winkels en horecagelegenheden aan en op slechts enkele minuten fietsen ligt onder andere de Jordaan, het Centraal Station en het Museumplein. Ook de bekende Foodhallen zijn op loopafstand gelegen.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan Oud West 2018 heeft de bedrijfsruimte de bestemming Gemengd-1 waarbij de volgende bestemmingen onder andere zijn toegestaan: detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening en publiekgerichte zakelijke dienstverlening.

VLOEROPPERVLAK
Circa 98 m² gelegen op de begane grond met tuin aan de achterzijde en circa 7 m² opslag. De winkelruimte wordt LEEG (vrij van huur) en CASCO in de staat waarin het thans verkeert aangeboden.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte wordt casco aangeboden en is voorzien van:

- 2 Toiletruimte met fontein;
- CV-ketel + radiatoren;
- keuken
- veel opbergkasten

De winkelruimte is in 2015 volledig gerenoveerd. De volgende zaken worden ter overname aangeboden:
- Huidige interieur en apparatuur;
- Alarminstallatie;
- Houten vloer;
- Verlichting.

De bereikbaarheid van de winkel is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed. Op loopafstand en voor de deur zijn de tramhaltes voor de lijnen 3, 5, 13, 17 en 19. Hierdoor is een directe verbinding mogelijk naar onder andere Amsterdam Centraal Station, Station Sloterdijk en Amsterdam Centrum, Oost en Zuid. Met de auto is de winkel gemakkelijk en snel te bereiken vanaf de Ringweg A10, afslag S105, via de Jan van Galenstraat.

Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 635.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Erfpacht (á € 227,00 per jaar met optie tot afkopen)

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1904

Oppervlakten

Oppervlakte
98 m²
Verkoopvloeroppervlakte
98 m²
Breedte gevel
6 m
Perceel
60 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, metroknooppunt op 3000 m tot 4000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, NS station op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Clercqstraat 67 H

€ 635.000 k.k.