Hobbemastraat 5 1071 XZ Amsterdam

€ 45.600 /jr

Omschrijving

De P.C. Hooftstraat, het Rijksmuseum en het Leidseplein als buren?

Winkelruimte te huur aangeboden op een geweldige locatie aan de rand van het Museumkwartier, aan de Hobbemastraat. Gelegen vrijwel naast de uitgang van het Vondelpark en in de looproute van de P.C. Hoofstraat en het Museumplein naar het Leidseplein. Naast een breed scala aan mooie winkels zijn er in de omgeving tal van horecagelegenheden en grote publiekstrekkers als bijvoorbeeld het Rijksmuseum, Van Goghmuseum en het Concertgebouw.

Wij mogen u deze leuke winkelruimte te huur aanbieden die onderdeel is van een fraai karakteristiek pand. De staat van onderhoud is goed, voorzien van een pantry, berging, een kleine entresol voor opslag e/o berging en een opvallend hoog plafond. De totale oppervlakte is 68 m².

Bijzonderheden
Bij aanvang van de huurovereenkomst gaat de voorkeur van verhuurder uit naar een periode van twee jaar, als basis dient het ROZ model.

Huurder dient een waarborgsom te storten of een bankgarantie te stellen ter grootte van een bedrag van drie maanden huur.

Er is geen sprake van een overnamesom.

Voor het aanbrengen van gevelreclame is toestemming vereist van verhuurder. Eventuele van overheidswege vereiste vergunningen dient huurder voor eigen rekening en risico aan te vragen.

Een huurovereenkomst komt pas tot stand na instemming van verhuurder. Deze informatie is geheel vrijblijvend en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De huur wordt vermeerderd met omzetbelasting, waarbij huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Voldoet huurder hier op enig moment niet meer aan dan zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 45.600 per jaar
Aangeboden sinds
15 maart 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
68 m²
Verkoopvloeroppervlakte
57 m²
Breedte gevel
6,6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hobbemastraat 5

€ 45.600 /jr