Sprengenweg 28-30 7314 ET Apeldoorn

€ 2.500 /mnd

Omschrijving

Algemeen:

Op een goede centraal gelegen locatie aan de Sprengenweg 28-30 in Apeldoorn bevindt zich deze complete ruimte voor een kapsalon/ schoonheidssalon. Sinds 1975 is er op deze plek een kapsalon gevestigd. Al 45 jaar lang heeft deze locatie zich ruimschoots bewezen om succesvol te kunnen ondernemen in het hogere segment. Het interieur, het exterieur, de inrichting en nog veel meer zaken zijn allemaal in perfecte staat.

Omschrijving:

Ruime en lichte entree voorzien van een royale balie, rechter-voorzijde: 6 behandelplaatsen om te knippen. De behandelplekken en achterruimte zijn voorzien van diverse led tv schermen ten behoeve van product presentaties welke centraal aangestuurd kunnen worden. Stylen, linker-voorzijde: 4 behandelplaatsen om te kleuren aan een lange vrijstaande lange tafel, 3 wasunits met daarvoor een op maat gemaakte bank en kastruimte. Schoonheidssalon voorzien van een eigen keuken (ook te gebruiken als ruimte voor haarwerken of een barbier), wachtruimte met voldoende mogelijkheden voor het presenteren van verkoopproducten, gastentoilet met voorportaal, "chemie" keuken met veel bergruimte en 5 meter lang RVS blad met 2 diepe wasbakken, personeelskantine met keuken en op maat gemaakte zithoek, kantoorruimte met eigen toilet en airco unit, separate natte ruimte met professionele Miele wasmachine en droger. Een compleet beveiligingscamera systeem geeft u totaal zicht op de gehele salon. De salon is voorzien van een zeer goed warm water (boiler) systeem ten behoeve van de 3 wasunits, direct en voldoende warm water wanneer dit nodig is. Recentelijk is de salon intern met zorg en kwaliteitsmaterialen verbouwd en voorzien van goede klimaatbeheersing (3 hybride airco units), LED verlichting en vloerverwarming. U zou morgen kunnen starten met uw eigen salon op deze locatie.

Locatie:

Apeldoorn is een stad met ca 165.000 inwoners. Apeldoorn staat bekend om zijn stadsparken en groene karakter. Kenmerkend is de Apeldoornse huizenstructuur met relatief weinig hoogbouw en veel monumentale en vrijstaande woningen.
Kenmerkend voor deze locatie is mooie ligging met uitzicht op de groene Sprengen, de grote hoeveelheid daglicht, het afwerkingsniveau en de royale indeling. De recente oplevering van (vrijstaande) nieuwbouw woningen in de buurt geeft nog eens een enorme potentie tot werven van nieuwe klanten.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de doorgaande Sprengenweg te Apeldoorn. Het centrum van Apeldoorn is op loopafstand gelegen.

Parkeergelegenheid:
Voor het pand en in de nabije omgeving zijn voldoende (betaalde) parkeergelegenheden.

Bestemming:

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Huurtermijn:
In overleg

Huurprijs:
€2500,00 per maand exclusief 21% btw.

Servicekosten:
€100,00 per maand exclusief 21% btw.
O.a. Onkruid verwijderen, glazenwasser.

Overige condities:
Aanvaarding in overleg.
Overnameprijs inventaris, apparaten en werkmaterialen e.d. €25.000,00 exclusief 21% btw. (lijst is op aanvraag beschikbaar)
Voorbehoud gunning verhuurder.

Kadastrale gegevens:
Apeldoorn AA 1568

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.500 per maand
Servicekosten
€ 100 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²
Verkoopvloeroppervlakte
116 m²
Breedte gevel
19 m
Perceel
256 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

NVM makelaar

Vrielink Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0570-591007

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sprengenweg 28-30

€ 2.500 /mnd