Asselsestraat 51 7311 ED Apeldoorn

€ 19.500 /jr

Omschrijving

In een van de leukste straten van het centrum van Apeldoorn gesitueerde commerciële ruimte met achtergelegen berging/magazijn. Dit karakteristieke pand (voormalige bakkerij) is gelegen op een markante hoek aan de Asselsestraat. De hoekligging staat garant voor een hoge attentiewaarde.

De Asselsestraat kenmerkt zich door de diversiteit in eerste klas speciaalzaken als Henri Bloem wijnen, Bloemisterij Gorkink, Traiteur Delicat, biologische slagerij De Groene Weg, Visspecialiteiten winkel Jacob Heijnen, bakkerij Keurhorst en vele andere.

Ruime parkeermogelijkheden in de straat en voor de deur. Parkeermogelijkheid op eigen terrein. Een strook grond naast de winkel behoort tevens tot het gehuurde (voor bijvoorbeeld stalling van bezorgfietsen/scooters e.d.)

De vloeroppervlakte van de winkelruimte bedraagt circa 72 m², de magazijn/-bedrijfsruimte circa 22 m².

De ruime bestemmingsmogelijkheden maken het pand naast winkelruimte ook geschikt voor commerciële- en/of maatschappelijke dienstverlening en horeca activiteiten categorie 1. Het pand is goed onderhouden en recent aan de binnenzijde verbouwd/gemoderniseerd.

Bestemming:
Centrumdoeleinden 2 Bestemmingsomschrijving De op de plankaart voor 'Centrumdoeleinden 2' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel, uitsluitend op de begane grond; b. horeca, uitsluitend in horecacategorie 1 en uitsluitend op de begane grond; c. publieksgerichte dienstverlening, uitsluitend op de begane grond; d. maatschappelijke doeleinden, uitsluitend op de begane grond; e. woningen, uitsluitend op de verdiepingen; f. tuin en/of erf; g. parkeervoorzieningen; h. nutsvoorzieningen; i. overeenkomstig het op de plankaart aangegeven gebruik. Daarbij geldt dat het afwijkende gebruik uitsluitend toegestaan is ter plaatse van de nadere aanduiding op: a. het perceel, of; b. het met aanduidingsgrenzen aangegeven gebied;

Horecacategorie 1 Winkelondersteunende/winkelgebonden horeca: horeca, gericht op de verkoop van etenswaren en dranken, zoals een tearoom, konditorei, koffiecorner, croissanterie, ijssalon en waarbij de aard en omvang van de bedrijfsactiviteit past binnen een overwegend winkelgebied (centrumgebied) en geheel of overwegend is gebonden aan c.q. ondersteunend is voor de (winkel)functie van dat gebied, daarbij lettend op de aard en de ligging van de andere gebruiksvormen in en het karakter van het gebied.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

Bent u geïnteresseerd in deze fraaie commerciële ruimte voor uw speciaalzaak? Maak dan snel een afspraak!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 19.500 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 25.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten

Oppervlakte
72 m²
Verkoopvloeroppervlakte
72 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Asselsestraat 51

€ 19.500 /jr