Talingweg 76 A 7331 GP Apeldoorn

€ 28.000 /jr

Omschrijving

Te huur/ ter overname:

DELICATESSE WINKEL op TOPLOCATIE "HART VAN ZUID" aan de Talingweg 76A in APELDOORN!

Wat deze winkel zo uniek maakt is de mogelijkheid om het volledige interieur en de voorraad over te nemen. Altijd al je eigen delicatesse winkel willen hebben? Dan is dit de kans voor een turn-key locatie.

De winkel is gelegen tegenover de ingang van de Albert Heijn (XL formule) en nabij de Subway, Hema, Gall & Gall, Etos, Zeeman, Primera en Kruidvat. Ook zijn er lokale speciaalzaken zoals bakker Frentz, keurslager de Adelaar, Konink’s vis, Yayami sushi, bloemisten, kappers en nog veel meer. Winkelcentrum "Hart van Zuid" is een overzichtelijk en gezellig ingericht winkelcentrum met een goed aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen. Leuke, originele lokale winkels en verschillende speciaalzaken maken "Hart van Zuid" hét beste plein van Apeldoorn.

Vanuit de gemeente is er toegestaan dat winkels in Apeldoorn open mogen zijn op zondag tussen 12.00 en 18.00 uur. De keuze om open te gaan is aan de ondernemer zelf.

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer en auto. Winkelcentrum "Hart van Zuid" is goed bereikbaar via diverse uitvalswegen.

OPPERVLAKTE WINKELRUIMTE
Totaal circa 201 m² VVO met een frontbreedte van circa 12 meter en nog een kelderruimte van 21 m² welke prima als wijnkelder kan worden ingericht..

OPLEVERINGSNIVEAU / VOORZIENINGEN
De winkelruimte wordt in overleg casco of volledig ingericht opgeleverd. Overname van de winkelinrichting en voorraad gaat in overleg met de huidige huurder en nieuwe huurder.

HUURPRIJS
€ 28.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

PARKEREN
Parkeren rondom het gehele winkelcentrum is gratis.

HUURTERMIJN
In overleg met verhuurder te bepalen. Het uitgangspunt van verhuurder is 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

VOORTZETTINGSTERMIJN
Telkens 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

BETALINGEN
Per maand vooraf.

AANVAARDING
In overleg.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan geeft als bestemming aan 'Gemengd-1', waaronder o.a. detailhandel, maatschappelijke doeleinden, horeca van categorie 1, kantoren en zakelijke dienstverlening valt. Huurder is zelf verantwoordelijk voor zijn vestigingsvergunningen.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in oktober 2012 vastgesteld, alsmede enkele aanvullende bepalingen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na ingangsdatum.

BIJZONDERHEDEN
De winkelruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Hagenbeek Vastgoed. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 28.000 per jaar
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
201 m²
Verkoopvloeroppervlakte
178 m²
Breedte gevel
12 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Talingweg 76 A

€ 28.000 /jr