Dijkstraat 20 9901 AS Appingedam

€ 675 /mnd

Omschrijving

!!PER DIRECT BESCHIKBAAR!!

Bent u op zoek naar instapklare winkelruimte of horecaruimte? Laat u verrassen door dit prachtige karakteristieke pand in de Dijkstraat in hartje centrum Appingedam. Dit beschermd stadsgezicht is uitstekend onderhouden, recentelijk gerenoveerd en uiterst doelmatig ingedeeld. Door de hoge lichtkoepel (ca. 6,0 meter hoog) achterin het pand is een licht en ruimtelijk pand gecreëerd. Het pand is voorzien van een nieuwe heteluchtverwarming in combinatie met radiatoren. Gedurende een hete zomer behoudt het pand een aangename temperatuur. In feite kunt u de deur openen en uw zaak beginnen! Er bestaat de mogelijkheid om de huidige inventaris over te nemen.

Aan het begin van de Dijkstraat is onlangs een ruime parkeergelegenheid aangelegd, waardoor er een goede loop is ontstaan langs het pand. Met het steeds toenemende toerisme in de stad Appingedam is het al met al een ideale locatie om uw winkel of horecazaak te beginnen! Recht tegenover het pand is de toeristeningang voor het aanschouwen van de beroemde hangende keukens. Laden en lossen kan eenvoudig vòòr de winkel.

Indeling:
Winkelruimte/horecaruimte (ca. 79 m²; inclusief keuken), magazijn (ca. 5 m²), twee toiletten (ca. 6,5 m²) en een ruime en droge kelder (ca. 5 m²) welke uitstekend dienst kan doen als opslag.

De oppervlakten zijn door de verhurende makelaar ter plaatse vastgesteld. De opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object wordt, vrij van huur en gebruik, schoon en ontruimd aangeboden in de huidige staat.

Parkeren:
Vrij parkeren en blauwe zone nabij het object.

Aanvaarding:
Per direct.

Frontbreedte:
Circa 6,02 m.

Huurprijs:
€ 675,- per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
Huurprijs is exclusief gas, water, elektra en internet.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een borgsom ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 675 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
93 m²
Verkoopvloeroppervlakte
60 m²
Breedte gevel
5,8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dijkstraat 20

€ 675 /mnd