Balkengracht 12 - B 9405 CG Assen

€ 50 /m²/jaar

Omschrijving

In woonboulevard WoonAssenaal gelegen winkeletage ter grootte van ca. 625m2, eventueel zijn andere invullingen mogelijk. De unit heeft momenteel een "casco"-uitstraling, maar een hoger opleveringsniveau is bespreekbaar.
Het geheel bestaat in hoofdzaak uit verkoopruimte met eigen toiletvoorziening en pantry en is toegankelijk vanuit een fraaie centrale hal met trapopgang en (extra brede) lift. Groot eigen parkeerterrein direct voor de deur.

Het bestemmingsplan laat alternatief gebruik als kantoor toe, interessant als low-budget alternatief voor binnenstad of kantooromgeving.

De in het WoonAssenaal (vlakbij de politie-toren naast de A28) gevestigde bedrijven zijn al langer succesvol vertegenwoordigd in Assen zoals Oudman Keukens, Installatieburo Jongsma, Vivante Woninginrichting en Hummel Badkamers. Deze bedrijven zorgen voor een constante traffic.
Inmiddels hebben ook Kloos 2 U Fitness en Kookstudio Assen hun plekje gevonden in het multifunctionele bedrijfsgebouw.

Het complex is gelegen binnen het bestemmingsplan "Bedrijventerrein West". De bestemming luidt "bedrijventerrein", met de functieaanduidingen "bedrijf tot en met categorie 3.2", "detailhandel perifeer 1/2" en "kantoor". Toegestaan zijn onder meer winkelformules die vanwege de omvang en aard van de gevoerde artikelen een groot oppervlak nodig hebben voor uitstalling, te weten o.a. keukens, sanitair en woninginrichting. Gedacht kan verder worden aan dienstverlenende bedrijven, gezondheidszorg en veterinaire diensten, indoor sport en recreatie, openbare nutsbedrijven, etc. Een kandidaat huurder is er overigens zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan.

Op het buitenterrein zijn veel parkeerplaatsen beschikbaar. De locatie is uitstekend bereikbaar, ligt nagenoeg direct aan de op- en afritten van de A28 (afslag Assen Centrum) en is, door het zeer brede front, ook zichtbaar vanaf de snelweg.

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst 12 maanden na ingang huurovereenkomst.

Servicekosten nader te bepalen afhankelijk van het voorgenomen gebruik.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 50 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
610 m²
Verkoopvloeroppervlakte
610 m²
Breedte gevel
30 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.