Rolderstraat 58 9401 AT Assen

€ 1.750 /mnd

Omschrijving

TE HUUR:
Aan de rand van het kernwinkelgebied van Assen gelegen royale winkel van in totaal ongeveer 310 m².

LOCATIE:
In één van de drukkere verbindingsstraten tussen de grootste parkeervoorzieningen van de stad en het kernwinkelgebied, nagenoeg tegenover het prestigieuze winkelcentrum Cité, met daarin trekkers als MediaMarkt, een tweetal supermarkten en de Domix. Voorts in de onmiddellijke omgeving van het vermaarde makelaarskantoor Lamberink, interieurverzorging Gerritsma en het Station.

DE UNIT:
Is gelegen aan de zuidkant van de straat, en omvat de verkoopruimte van ongeveer 265 m² met zeer breed front, de facilitaire ruimten (keuken en toilet), alsmede een ruime kelder van ongeveer 40 m². Het gebouw dateert uit het midden van de jaren '70, en verkeert in goede staat, zowel bouwkundig als voor wat betreft de aanwezige installaties, met o.a. gecombineerde luchtverwarming en ventilatie/koeling.

BIJZONDERHEDEN:
De Rolderstraat ontwikkeld zich de afgelopen jaren bij uitstek als gezellige winkel en horeca-straat, met een keur aan uitheemse eet- en uitgaansgelegenheden. Deze unit ligt tegen de kruising met de Javastraat, is derhalve ook logistiek interessant en leent zich daardoor ook uitstekend voor speciaalzaak of kantoor/praktijk.

HUURVOORWAARDEN:
In principe op basis van de standaard ROZ-overeenkomst voor winkels of overige bedrijfsgebouwen, voor 5 jaar, indexering, bankgarantie/waarborgsom van 3 maanden en betaling per kwartaal, opzegtermijn van 1 jaar. Eigenaar is de oorspronkelijke exploitant van de daarin eerder gevestigde winkel, en is bereid om mee te denken over flexibele huurvoorwaarden.

OVERIG:
Wij hebben de bovenstaande en overige informatie met zorg verzameld en zijn graag bereid in woord en geschrift nadere informatie te verstrekken; wij aanvaarden echter inzake de exacte juistheid in dit verband geen aansprakelijkheid. Voor wat betreft de vestigingseisen: wij verstrekken de openbaar te beschikking staande gegevens van ruimtelijke plannen; omtrent specifieke vragen kunnen gegadigden zich vervoegen aan het daartoe relevante gemeenteloket.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
308 m²
Verkoopvloeroppervlakte
265 m²
Breedte gevel
13,7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rolderstraat 58

€ 1.750 /mnd