Zeilmakerstraat 26-28 9403 VA Assen

€ 78.500 /jr

Omschrijving

Zeilmakerstraat 26-28, 9403 VA ASSEN:

Grootschalige commerciële unit ter grootte van in totaal circa 2.025 m² b.v.o. volledig gelegen op de begane grond aan de woonboulevard van Assen.

Multifunctionele ruimte verdeeld in twee geschakelde ruimtes ter grootte van ca. 925 m² en ca. 1.100 m² b.v.o. en een frontbreedte van ca. 55 meter. Het object is vrij indeelbaar en beschikt over gladde (beton)vloeren, elektrische schuifdeuren, alarminstallatie, verlichting, pantry en twee eenvoudige toiletruimtes.

Er bevinden zich twee ingangen aan de voorzijde v.v. elektrische schuifdeuren grenzend aan het parkeerterrein. Aan de achterzijde bevindt zich tevens een ingang en toegankelijk voor laden en lossen.

Het object is gelegen aan de woonboulevard van Assen. In de directe omgeving bevindt zich een gevarieerd aanbod van (landelijke) merken zoals Stella Fietsen, Kwantum, Karwei, Jysk, Tuinland, Superkeukens, Mobivit en andere winkels.

Het object is geschikt voor diverse doeleinden met een perifere bestemming waaronder auto’s, boten, caravans, tuincentra, bouwmarkten, keukens / sanitair, fietsen, etc.

Locatie:
Centraal gelegen op het Stadbedrijvenpark en op de meubelboulevard van Assen./

Uitstekend bereikbaar door de ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen. Parkeren bevindt zich voor de deur op eigen terrein. De open afritten van de A28 bevinden zich op ca. 5 minuten afstand. Meerdere bushaltes in de omgeving met goede verbindingen naar het centraal bus- en treinstation van Assen.

Huurprijs:
De huurprijs voor het geheel bedraagt € 78.500,- te vermeerderen met BTW. Een voorschot servicekosten voor het ge-/verbruik van nutsvoorzieningen is nader overeen te komen, er zijn tussenmeters in het object aanwezig.

Huurtermijn, opzegtermijn:
Uitgangspunt is een huurperiode voor 5 (vijf) jaar met verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaar. Opzegtermijn 12 maanden.

Huurovereenkomst:
Standaard huidige model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met de van toepassing zijnde algemene bepalingen alsmede aangevuld met eventueel van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

Meer informatie:
Bezichtigingen uitsluitend onder begeleiding. Voor meer informatie, een brochure of een bezichtiging neemt u contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 78.500 per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
2.025 m²
Verkoopvloeroppervlakte
2.025 m²
Breedte gevel
55 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, meubelboulevard en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Omgeving

Bedrijventerrein Marsdijk West, Assen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zeilmakerstraat 26-28

€ 78.500 /jr