Raadhuisplein 42 3771 ER Barneveld

€ 99 /m²/jaar

Omschrijving

Deze winkelruimte is gelegen op een A1-locatie in het gezellige en levendige centrum van Barneveld. De oppervlakte bedraagt ca. 339 m² (inclusief kelder). Door de ligging nabij diverse publiekstrekkers en op loopafstand van parkeergelegenheid en het station Barneveld Centrum is deze locatie zeer goed te noemen. De frontbreedte bedraagt maar liefst 20 meter!

LIGGING
In het centrum van Barneveld vindt u een divers aanbod van winkels en horecagelegenheden. Er zijn diverse landelijke winkels gevestigd, zoals de Hema, Kruitvat en Blokker. Het aanbod wordt afgewisseld met bekende en lokale regionale formules.
In de nabijheid van het object zijn diverse openbare (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig, en het stations Barneveld Centrum (Amersfoort – Ede Wageningen) is op zeer korte afstand gelegen.

INDELING
Het pand beschikt over raampartijen aan de voorzijde, en dus goede etalagemogelijkheden. De winkelruimte is momenteel nog niet gesplitst, maar zal conform bijgevoegde plattegrond worden gewijzigd.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: ca. 239 m².
Kelder: 100 m².

VOORZIENINGEN
De huidige aanwezige voorzieningen (zoals lift, systeemplafonds, tegelvloer, enz) worden om niet ter beschikking gesteld aan huurder.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het object dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 99 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
339 m²
Verkoopvloeroppervlakte
339 m²
Breedte gevel
20 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Raadhuisplein 42

€ 99 /m²/jaar