Stationstraat 1 6191 BA Beek (LI)

€ 325.000 k.k.

Omschrijving

Te koop : circa 200 m2 winkelruimte op begane grond met magazijnruimte op bovengelegen verdiepingen.

Adres : Stationstraat 1, 6191 BA Beek.

Kadastraal : gemeente Beek, sectie G, nummer 2329 (ged.)

Vraagprijs : € 325.000,00 kosten koper

Locatie : op zichtlocatie gelegen op de kruising van 2 toegangswegen in het centrum van Beek.

Bereikbaarheid : goed per auto en openbaar vervoer. Laad- en losmogelijkheden aan voor- en achterzijde.

Indeling object : ca. 200 m2 BVO winkelruimte op begane grond met magazijnruimte op twee bovengelegen verdiepingen. Er is een liftinstallatie aanwezig, van de begane grond t/m de tweede verdieping.

Frontbreedte : hoeklocatie circa 30 m1.

Parkeren : parkeermogelijkheid op loopafstand.

Bestemming : detailhandel op begane grond, branche nader overeen te komen, verdiepingen eventueel te herontwikkelen, voor meer informatie zie ruimtelijkeplannen.nl

Opleveringsniveau : in huidige staat.

Oplevering : het object zal worden verkocht en geleverd als “as-is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gekregen en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as-is, where is” koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiende uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2, en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het “as-is, where is” karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte. Het object zal worden opgeleverd vrij van huur en gebruik.

Due Diligence : tijdens de due diligence fase van het verkooptraject kunnen kandidaat-koper(s) worden verzocht om een integriteits- en/of solvabiliteitsverklaring te ondertekenen.

Niet eigen gebruik : verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

Zekerheidsstelling : de waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren

Onderzoeksplicht van de koper : koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening en risico een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het onderhoud.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Verkoopvloeroppervlakte
200 m²
Breedte gevel
30 m

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stationstraat 1

€ 325.000 k.k.